Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başka, benden

Benden Başka

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Benden Başka

Köyün birinde bir çoban ve çokta güzel bir karisi varmis Köyden biri devamli kariya asilirmis Kari da devamli adami reddedermis Birgün dayanamayip kocasina her seyi anlatmis Kocasida yarin aksam onu ahira çagirmasini söylemis

Kadin adama haber göndererek yarin aksam koyunlar otlaktan gelince ahira gelimesini söylemis Ertesi gün çoban koyunlari otlaktan getirip ahira koymus Adam gizlice ahira girer ve süt sagmakta olan kadini ellemeye baslar ve bu arada pantolonunu da çikarir

Tam bu sirada ahirin kapisi açilir ve kadinin kocasi ahira girer Kadin adama eyvah kocam geldi bizi yakalarsa öldürür der ve kenarda duran koyun postunun altina girmesini ve koyunlar gibi durmasini söyler Adam çaresiz yari çiplak postun altina girer ve koyunlarin arasina dalar ve koyun gibi gibi domalarak durur

Çoban karisina seni ahirda yapmak istiyorum der kadinda olmaz der Çoban o zaman ben bir koyun ******* der Koyunlar arasinda duran adami bulur ve onu düzer Adam korkusundan sesini çikaramaz

Aradan zaman geçer ve çoban yine karisini öpmeye çalisir Karisi olmaz der Çoban ben bir koyun daha ******* der Koyunlarin arasinda gezerek postun altinda koyun gibi duran Adami bulur ve yine düzer

Yarim saat sonra çoban karisina seni ahirda düzeyim der Kadin bu aksam sana vermeyecegim der,
Çoban ben bir koyun daha ******* der ve adami koyunlarin arasinda bulur ve tam düzecekken adam kalkarak postu çikarir ahirin tabanina vurur ve eliyle koyunlari isaret ederek :

-"Ulan bu ahirda benden baska koyun yok mu?"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com