En Güzel Duvar Yazilari !!!!! |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
En Güzel Duvar Yazilari !!!!!EN GÜZEL DUVAR YAZILARI !!!!! ~ Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık! ~ Uzun lafın kısası : UL ~Oyunu ayakta alkışladım, oturacak yer yoktu ~ Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği Bu ev pek tekin değil hanım Yürü gidelim ~ Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır ~Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? ~ Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! ~Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin de var mı? ~Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! ~1 , 2 , 3 TIP! Hayır!?! 1, 2, 3 Mühendislik ! ~ Her hakkı saklıymış Bende de bunca Hakkı nerede diyordum ~ Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa ~Atı alan Üsküdar'ı geçti Biz takibe devam ediyorum merkez Tamam! ~ Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der Ondan sonra "Konuşan kedi" olarak çok meşhur olur ~Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum! ~Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun Tütün kolonyası iç ~ Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ~ Kadın hakkı diye bir şey yokur Çünkü Hakkı erkek ismidir ~ Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar ~ Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn ~Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! ~ Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! ~Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean ~ Kitabım evde kaldı Aaa ben kitabını evli sanıyordum! ~ Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan ~Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır ~Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun ~Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor ~ Tüh! Amortiyi tek rakamla kaçırdım yine ~ Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım ~ Suçlu ayağa kalk!Çocuklu bayana yer ver! ~Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu ~ Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutar Severler beni ~Bayram değil, seyran değil Allah Alah! Bir türlü çıkartamadım sizi ~Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı Çünkü; uçağı kaçırdı ~ Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE ~ Ödümü patlattın 80 yıla kadar ölürsem sebebi sensin ~İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! ~Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de kliMALI! ~ Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar ~ Adamın biri yarın ölücem demış Yarmışlar hakkaten ölmüş ~İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ~Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan ~ Geçen gün ben kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci ~Fransızların nesi eksiktir? "Fran"ları tabii ki! ~Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! ~ Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? TemMUZ ~Yerin kulağı war benim de kulağım war Ben yer miyim? Hayır yemem ~Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş ~ Tomi'nin annesi kimdir? AnaTOMİ |
|