Garson Delirtme Taktıklerı |
08-22-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Garson Delirtme TaktıklerıGarson Delİrtme Taktİklerİ hoşgeldiniz, ne alırdınız? -sprite var mı? -var efendim -o zaman bir light cola alıyım -?! - buyrun ne alırdınız efenim? - cola varsa bi çay getir de ayran içelim - ??!!! -hoşgeldiniz ne arzu edersiniz - şey ben arkadaşımı bekliycektim - peki efendim - ama dur ya sen bana bi kola getir -peki efendim - ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra -tamam nasıl arzu ederseniz - ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap - tamam - ama dur - - HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız + Hayır çocuğum biz ece oturmaya geLdik buraya buyrun efenim ojgeldinizne arzu edersiniz +sıcak süt var mı? -efet efenim +lütfen soğutup da getirirmisiniz Var +Ya bundan? -Var +Peki ya bu -Var +Ya bu -Var + -Var + -Var + -Var + O zaman şundan getir -Ondan maalsef kalmadı +Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq :yiycek bişiler istiorum G:ne gibi bişiler isterdiniz M:karnımı doyuran bişiler G:tabi efendim de istedigin özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelimDoyurucudur M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan? G:yanlıs anladınız efendim ben ece Messs iki lokma bişi yiycektik içine ıctın vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver G:tabi efendimNe içersiniz? M:soguk olsunBöle ferahlayabilecegim bişiler G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim M:senden kola istedigimi hatırlamıyorumBana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim |
|