Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
garantili, gülme, harbi, imam, komik

Harbi Gülme Garantili (Komik İmam)

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harbi Gülme Garantili (Komik İmam)

camide imam hutbeyi biraz uzun tutuncabakmış cemaat esneyip püsnüyo oldu olası bi fıkra anlatayımda cemaat kendilerine gelsin diyorimam fıkrayı anlatıyor bütün cemaat gülüyor ama bir kişi hiç oralı deil imam dayanamayıp soruyor siz neden gülmedinizanlamadım hocam diyorimam yeniden anlatıyor yine herkez gülüyor ama adam yine oralı deil hoca soruyor şimde neden gülmedinizadam yine anlamadım hocam diyorhoca busefer fıkrayı 45 sefer daha anlatıyor cemaat yine gülüyor adam hiçbirinde gülmüyor ve anlamadığını sölüyorhoca sonkez anlatıyor bu sefer hiç kimse gülmüyor sadece o adam gülüyor imam dayanamayıp soruyorbu sefer neden güldünüz peki anlamadığıma güldüm hocam+rep
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com