Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adet, fıkra

11 Adet Fıkra

Eski 08-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

11 Adet Fıkra

00Şenol Güneş

Bir gün Şenol Güneş Brezilya milli takımı antrenörü Scolari ile karşılaşmış
- Hocam sen bu takımı nasıl seçtin de şampiyon oldunuz? demiş
- Çok kolay zekalarına göre seçiyorum Bak mesela sana bir örnek vereyim demiş ve Ronaldo'yu çağırmış
- Ronaldo'ya oğlum söyle bakayım senin annenin ve babanın çocuğu olan ama senin kardeşin olmayan kimdir?
Ronaldo biraz düşünmüş, "tabiiki ben oluyorum" demiş Şenol Güneş bundan çok etkilenmiş Türkiye'ye döner dönmez İlhan Mansız'ı çağırmış
- İlhan sana bir soru soracağım eğer bilirsen bu hafta seni takıma alırım, bil bakalım annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir?
İlhan biraz düşünmüş işin içinden çıkamamış, biraz zaman istemiş ve hemen koşmuş Hakan'ı bulmuş
- Hakan, annenin ve babanın çocuğu olan ama kardeşin olmayan kimdir?
Hakan cevap vermiş: Benim tabii ki, İlhan sevinçle Şenol Güneş'in yanına dönmüş:
- Sorunun cevabını buldum hocam: Hakan'mış
Şenol Güneş köpürmüş:
- Vay salak herif, Hakan olur mu hiç, doğru cevap Ronaldo idi!

1Bush`un Pulu

Başkan Bush'un yeni talimatı:
- Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim"

2Babada Kalacaktır

Boşanma davasında kadın, hakime talebini gerekçesi ile açıklamış:
- "Sayın hakim, çocuğun bende kalmasını istiyorum Onu dokuz ay karnımda taşıdım"
Hakim kocaya sormuş:
- "Karınızı duydunuz Bir diyeceğiniz var mı?"
Adam "Var tabii" demiş ve anlatmış:
- "Sayın hakim Farzedelim ki canınız bir kutu soğuk kola istedi Makineye parayı attınız ve kola geldi Şimdi bu kola makinenin midir, yoksa parayı deliğe atanın mı?"
Hakim sekreterine dönmüş:
- "Yaz kızım Çocuk babada kalacaktır"

3Matematik Finali

4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik
finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin
patladığını söylerler Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin
yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler
Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrı
köşelerine oturtur
Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes
sınavı geçebilir Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar
puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır Bunları kolayca çözerler
Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: "Hangi lastik
patladı?"

4Uğursuz Kadın

Cafer komadadır Yanında ise karısı Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:
"İlk işten kovulduğum zaman yanımda idin İflas ettiğim gün oradaydın Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep başucumdaydın
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi
"Şimdi komadayım yine başucumdasın Sonunda anladım ama, çok geç oldu; yahu sen ne uğursuz karısın"

5Annem Gel Dedi

İlkokul öğretmeni sınıfta Cennet'e gitmek isteyenlerin ellerini kaldırmalarını ister Yalnız Temel'cik elini kaldırmayınca merak eder ve sorar,
- Sen gitmek istemiyor musun?
- İster idum ama anacığım okuldan sonra hemen eve gel dedü

6 Yılan

İki laz yılan olan Temel'le İdris yolda gidiyorlarmış Birden Temel İdris'e dönüp: "Ula İdris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu?" diye sormus İdris şaşırmış "Ula ne oldu gene" demiş Temel de:
"Ula biraz once dilimi isirdim da," demiş

7İki Er
İki general bir cafede oturup konuşuyorlarmış generalin biri "benim bir erim var çok salak demiş diğeriyse "hayır, benim bir erim var o daha da salaktır" demiş tartışma çok büyümeden kimin askerinin daha salak olduğunu anlamak için yarışma gibi bir şey yapmaya karar vermişler ilk general askerini yanına çağırıp "oğlum, git bana şu 5000 lirayla bir mercedes al gel" demiş ikinci general de askerini çağırıp "git bak ben ordu evinde miyim?" demiş iki asker yolda karşılaşmışlar ilki "ya benim general çok salak bu günün pazar olduğunu bildiği halde beni araba aldırmaya gönderdi" demiş ikincisiyse "benim general daha salak yanında telefon dururken, beni ordu evine gönderdi" demiş

8Hizmetçi

Evin hanımı işe başlayan hizmetçiye:
"Biz 8'de kalkar, 9'da kahvaltı yaparız Sen ona göre hazırlanırsın tamam mı?"
Hizmetçi, gayet sakin:
"Uyanamazsam, siz başlayın"

9Kadeş Savaşı

Tarih dersinde öğretmen birini tahtaya kaldırmış ve sormuş:
-Oğlum Kadeş Savaşını kim yaptı?
Çocuk hemen yanıtlamış:
-Hocam vallahi billahi ben yapmadım
Hoca sinirinden çıldıracak O sinirle dışarıya çıkmış, koridorda Matematik öğretmenini görmüş ve durumu Matematik öğretmenine anlatmış:
-Hoca hanım bu öğrenciler beni çıldırtacak; Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, vallahi billahi ben yapmadım diye yanıt veriyorlar, çıldıracağım
-Hocam üzülmeyin çocuktur bunlar hem yaparlar hem de yapmadım derler Tarihçinin sinirleri iyice tepesine çıkmış ve soluğu Müdür Beyin odasında almış
-Müdür Bey bu nasıl bir okul, ne öğrencisinde hayır var, ne de öğretmeninde; öğrenciye Kadeş Savaşını kim yaptı diye soruyorum, ben yapmadım diyor, öğretmene durumu anlatıyorum, bunlar çocuktur hem yaparlar hem de yapmadım derler diyor, kafayı yiyeceğim
Müdür Bey: Siz hiç kendinizi üzmeyin Hocam, bunda merak edilecek birşey yok, şimdi Bakanlığa bir yazı yazar ve Kadeş Savaşını kimin yaptığını sorarız Tarih Öğretmeni aldığı yanıt ile oracığa yığılıp kalmış ve Müdürden bir hafta izin almış
Bir hafta sonra Bakanlıktan bir yazı:
Bu yıl ödenek olmadığı için Kadeş Savaşı yapılamayacaktır Bilginize

10Yarı Manyak

Ögretmen derste çocuklara dönerek sorar:
- Söyleyin bakayım, kuzeyimizde karadeniz, güneyimizde akdeniz,batımızda ege
denizi varsa BEN KAÇ YAŞIMDA OLURUM?
Arka sıralardan bir parmak kalkar:
- Kırkdört ögretmenim
Gerçekten de o yaşta olan öğretmen şaşırır :
- Dogru Ama nasıl bildin?
- Gayet kolay ögretmenim Benim yarı manyak bir ağabeyim var; tam yirmiiki
yaşındaOnun yaşını iki ile çarpınca sizin yaşınız çıkıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com