18 Yaşindaki Kiz |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
18 Yaşindaki Kiz18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler > > Annesi, çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve > sonuçlar kızın hamile olduğunu gösterir > Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve "bunu yapan hangi domuz,bilmek > istiyorum" der > > Kız telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur, > içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde manyak > yakışıklı bi baro iner ve kapıdan içeri girer > > Anne baba ve kızla beraber otururlar > > Herif, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı kızınızla > evlenemem" der, > "ancak tüm sorumluluğu alıyorum" der > > Eğer bir kız çocuğu doğarsa; > Annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı, > > Eğer bir erkek çocuk olursa; > Birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap, > > Eğer ikiz doğarsa; > Her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir fabrika vereceğim, der > > Ancak düşük olursa > O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve > " o zaman bi daha hamile bırakırsın evladım" der |
|