|
|
Konu Araçları |
çıkan, işte, oldu, saçmalamalarım, sonucunda, yardımcı, şeylerarkadaşlarda |
Ve İşte Saçmalamalarım Sonucunda Çıkan Şeyler(Arkadaşlarda Yardımcı Oldu..) |
08-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ve İşte Saçmalamalarım Sonucunda Çıkan Şeyler(Arkadaşlarda Yardımcı Oldu..)Kutu Kutu Pense Elmamı Yerse Burdaki Penseler Eğer Gerçek Penseyse Neden Elma Yiyooo?? Tekerleme Değil Korku Filmi Mubarek Mezarlık Girişinde: "Bizde Gezerdik Siz Gibi, Sizde Geleceksiniz Biz Gibi" Yazıyor Lan Adam Ölmüş Hala Laf Sokuyo Sigara We Alkol İnsani Yawaş Yawaş Öldürüyomuş Ulan Kamil Kimin Acelesi Warki :-)) Mısırda Eskiden Mumyalama Varmış, Ya Nasıl Bi Fantezidir O Mum Yalanırmı Hiç Abi ''Türkiye'nin %90'ı Calgon Kullanıyor" Dedikleri Halde Calgon'un %10 için Verdiği Mücadeleyi Takdir Ediyorum "0tobüsü durdurup" Filanca Yerden Geçiyomu " Dedim'Evet' DediTamam O Zaman Size Hayırlı Yolculuklar Dedimİyiki Hızlı Koşuyorum İlkokul Hocamla Karşılaştım, Hala İlkokul Hocasıymış İnsan Kendini Biraz Olsun Geliştiremez Mi Yaa Ajda Pekkan Sırrını Çözdüm Şubat 29 da Doğmuş 4 Yılda Bir Doğumgünü Yapıyor O Yüzden Durum Bu Yani Şimdilik Bu Kadar EN İRENÇLERİ BUNLARDIALDIM GETİRDİM SİZLERE VERİYORUM Rep Weren ELLER Dert Görmesin |
|