Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dond

12 Don:D

Eski 08-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

12 Don:D

arkadaşlar bunu bi yerde okudum çok komik geldi ve sizlerle paylaşmak istedim tamamamen kendim yazıyorum ama alıntı yok!
Şimdi gümrükte çalışan 2 türk görevli varmış ingiliz gelmiş bavulunu bakmışlar 7 don varSormuşlar:
-Neden? 7don die,
-İngiliz her güne 1 tane demiş,bizimkiler demiş of bea milletteki temizliğe bak!Sonra bi fransız gelmişBavulu açmışlar 8 donBizimkiler sormuş neden 8 don die fransız:
-Her güne 1 tane 1 tanede ne olur ne olmaz die koydum demişBizimkiler gene demiş of bea avrupa ya bak hele felan Temel gelmiş Bi bakmışlar 12 don bizimkiler bi havalanmış en temiz millet biziz kardeş felanSormuşlar temele neden 12 don die temel:
-Her aya 1 tane demiş

BU ARADA BİŞE SÖLEMEK İSTİYORUM "AZRAİL012" DİE Bİ ARKADAŞIMIZ SÜREKLİ DİĞER SİTELERDEN ALINTI YAZIYOR!BENCE BU DURUM HİÇDE DÜZGÜN DEĞİL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com