![]() |
Birilerine Göre |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Birilerine GöreHerşeye Rağmen Şanslı Biriyim Ben ![]() Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne ![]() Avuçlarımdan umuda uçan kelebek ![]() ![]() Hiç ağlamadığımdan değil; çok akıttım gözyaşımı içime ![]() Hiç kaybetmediğimden değil birini ![]() ![]() ![]() Yıldızlarla doluydu gökyüzüm; kapkara bir boşluk bıraktılar kayanlar ![]() ![]() Gidene soramadığımdan, kalanın ıstırabı daha çok sandım ![]() Hiç ihanete uğramadığımdan da değil; yarası her zaman taze, birkaç hançerle dolaştım durdum sırtımda; hem öfkelendim, hem anlamsız geldi kızmak ![]() Herkesten farklı değildi başımdan gelip geçenler ![]() Herkes kadar ağladım, herkes kadar yandım ![]() Acısız olmuyordu ki hayat! Ağlamaktaydı bereket, yağmurda ıslanmadan yeşermiyordu ki toprak! Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne ![]() Mutlu bir çocuktum ben! Kalabalık bir ailenin sevgisiyle büyümüştüm ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat hep veriyordu, alacağı günleri hiç düşünmemiştim ![]() Sancılıydı ilk gençlik! Şimdiki hüzünlerimle, o zamanları karşılaştırdığımda, çocukluk deyip geçiyorum ![]() Ah, nerdesiniz 17’lik dertlerim! On yedimde başlamıştı hayatla kavgam ![]() Artık sadece, tartışıyoruz ![]() Acıya alıştığımı söyleyemem hala; hele, nasır tuttuğunu kalbimin ![]() Unutmayı becerdiğimi de söyleyemem; asla unutamadım, kusurluydu hafızam; almayı biliyordu da silmeyi, asla! İyi ki hatırlıyorum! Yaşamımdan çıkanlara kızmıyorum; öğrettikleri her şey için minnettarım ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşamayacaklarımızın adıydı hasret! İhanete de alışamadım elbette; ama, edenlere de eyvallah! Kir tutsa da kin tutmaz yüreğimiz ![]() ![]() Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne ![]() ![]() ![]() ![]() Şanslı biriyim ben! Mükemmel bir anne-baba; harika kardeşlerimle; hem büyük, hem mutludur ailem! Eski-yeni fark etmez; hem köklü, hem sınanmıştır dostluklarım! Kolay yere gelmez sırtım; ne yaparsa yapsın, kolay vazgeçmem hayattan! Kokladığım gülleri, teker teker solduracak biliyorum ![]() ![]() ![]() Az şey midir, biteceğini bildiğin bir hayatı son nefese kadar paylaşmaya hazır olmak ![]() Ve baş kaldırmak ölüme, sonsuza kadar, sevip hatırlayarak ![]() ![]() Zaman bir değirmen; keder girer, hüzün çıkar kapıdan ![]() ![]() Ben de toy girip, olgun çıktım içinden ![]() ![]() Bakmayın dertlenip içlenmeme; yağmur yağar, toprak kokarım; güneş açar, çiçek kokarım! Avuçlarımdan umuda uçan kelebek ![]() ![]() Sadece, Güneşli günlerde kalem oynatmaz yürek! |
![]() |
![]() |
|