Herkez gizemli ilginç denilince ruh peri vs vs Anlar ama benim hikayem onlardanda ilgi çekici desem Gece saat 1130 yaz tatiliydi o sıralar bilgisayarın başında oturmuş tarot kartlarını araştırıyordum Birden zil çaldı gelen arkadaşımdı bizim sitede oturuyordu Evime davet ettim O büyü ruh çağırmma telepati gibi şeylerde 1 numara Sen bu internette yazanları boşver benim bildiklerimi dinle gerçekten hepsi doğru dedi Alaylı bir tavırla anlat bakalım dedim Söze şöyle başladı: Geçen sene amerikaya dayımın yanına gitmiştim dayım bir otelde lojmanda kalıyordu haliyle bende dayımın yanında kalacaktım Birgün lojmanda tek başıma tv seyrederken Yaşlı bir adam içeri girdi Adam ne hikmetse azeri türkü çıkmışBenimde ingilizcem bozuk kırık dökük tabi türkçe ingilizce karışımı derdimi anlatmaya çalışıyorum Adam bana''Türkçe biliyorum evlat merak etme Sen kimsin sen bu cehenneme neden geldin dedi'' Benim dilim tutuldu sevinçten olsa gerek ilkkez türke konusacam amerikadaDayımı falan anlattım Bana dediki ''sana gizli bir sır vereceğim'' dedi yanıma oturdu Bende adama şaşkın bakıyorum Adam cebinden küçük bir defter çıkardı Ve birtakım anlamadığım sözler söyledi sonra birden gözlerim kapandı ve ayıldığımda dayım uyuyordu koşarak otel rsepsionuna gittim ve temizlikçi azeri türkü bir işçiniz varmı dedim Görevliler bana şaşkın bakarken bense durumun farkında varmaya çalıştım Arkadaşımın anlattığı beni etkilemişti ama hala şaşkınlığımı koruyup ee sonra dedim arkadaşım bana o gün bu gündür kendimde çok garip bir enerji hissediyorum dedi Telepati kurabiliyorum dedi Ben dedimki ozaman düşüncemi oku dedim Bir kağıt bir kalem verdi Düşüncemden bir cümle yazmamı istedi yazdım kağıdın içindeki yazıyı görmesi imkansız bir şekilde katladım onu yak dedi bir tabağın içinde yakmamı söyledi yaktım o kağıdın küllerini alıp yüzüne sürdü sonra cümleyi bildi cümlem (hava çok sıcak) tı külleri üzüne sürdü 1 2 dakka bekledi Hava sence çokmu sıcak dedi o anda dilim tutuldu O gün bu gündür ondan yeni yeni şeyler öğrenip uyguluyorum ve gerçektende oluyor
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.