Rüyamda Koşarken Birden Ağır Çekim Oluyor Yavaş Koşuyorum |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyamda Koşarken Birden Ağır Çekim Oluyor Yavaş KoşuyorumRüyamda koşarken Birden ağır çekim oluyor yavaş koşuyorum bu rüyalardan haftada 1 görüyorum Örnek vereyim mesela Bugün polis kovalıyordu Ben koşarken Birden yavaşliyorum rahat kosamıyorum rüyada geriye dönünce hızlanıyorum sanki bi alandayım 1 ay öncede aslan kovalıyordu ondan öncede babam Ama hep yavaşlıyorum rüyada koşuyorum bi müddet sonra yavaşlama oluyor Neden böyle oluyor anlamıyorum bi fikriniz varmı ? |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyamda Koşarken Birden Ağır Çekim Oluyor Yavaş Koşuyorumbu bende de oluyor koşamayınca daima zıplamayı deniyorum zıplaya zıplaya gitmeyi dene sonra insan bir anda hızlanabiliyor Eskiden 4-6sınıfta gördüğüm rüyaların hepsinde birisi beni öldürürdü sesimi çıkartamazdım çok gerçekci gelirdi uyandığımda hala halüsinasyonlar görürdüm beni öldüren kişi uyandığımda kapının arkasına asılan montların arasında bana bakardıFazla rüya görüyorsan kendini şartlandır yavaşladığım zaman rüyada olduğumu anlayacağım diye yenersin gittikçe |
08-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rüyamda Koşarken Birden Ağır Çekim Oluyor Yavaş Koşuyorum18,19 yaşlarında bu tür rüyaların sıkça görüldüğünü duymuştum birden ağır çekimde koşmaya başlıyorsun ,çok rahatsız edici bir durum yaşın ilerledikçe bu tür rüyalarda koşma yetin gelişiyor =) şimdilerde bende bir sorun yok ,rahatça koşabiliyorum ve en önemlisi bu rüyaların farkına varma yeteneğin gelişiyor bu tür rüyaları luside çevirebilirsin Bunu dene derim ,mutlaka faydasını görürsün ,"yine koşamıyorum ,o halde bu bir rüya olmalı ! " şeklinde bir içsel konuşma yaşayabilirsin rüyanda |
|