Cumapazari İlköğretim Okulu Of Trabzon |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cumapazari İlköğretim Okulu Of TrabzonCumapazari İlköğretim Okulu Hakkında - Cumapazari İlköğretim Okulu Tanıtımı - Cumapazari İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Cumapazari İlköğretim Okulu Resimleri Cumapazari İlköğretim Okulu Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cumapazari İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cumapazari İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cumapazari İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cumapazari İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / OF Adı: CUMAPAZARİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cumapazarı llköğretim Okulu 61560 Of/Trabzon Telefon Numarası: 4627914101 Faks Numarası: 4627914288 Kurumun Misyonu : 1-Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı,Türk Milletinin milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,koruyan ve geliştiren,ailesini,vatanını,m illetini seven ve taima yüceltmeye çalışan;insan haklarına saygılı,demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek 2-Geleceğin dünyasına şekil verecek,çalışkan,ufku geniş sahip olduğu değerleri paylaşan,hoşgörüye sahip,huzurun ve güvenin teminatı örnek bir insan yetiştirmek 3-Öğrencilerimize akademik bilginin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak 4-Kendi kendine yetebilen,problem çözebilen,sorgulayıcı,araştıra n,bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen,üreten ve ürettiklerini paylaşan,takım ruhuna sahip,yeniliklere açık yaşama sevgiyle bakan mutlu ve lider insanlar yetiştirmek Kurumun Vizyonu: Bilim ve teknolojinin farkında olan,yeniliklere açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,olaylara geniş bir açıdan bakabilen,dinamik,özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş,sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,Atatürkçü,çağdaş,dem okratik ve laik bireyler yetiştirmek mebk12tr/ trabzonmebgovtr |
|