ßütün Forumu ßekliyorum |
03-31-2007 | #1 |
RaHaTSiZ
|
ßütün Forumu ßekliyorum~~Arkadasşlar yazdığım ßütün metni okumanızı rica ediyorum önce sizDenßütün dünyada oynanan "KnightOnline" adında ßi oyun oynuyorum YazıcakLarım da ßu sabah oyunda yaşadığım ßi olay ile ilgilißu oyunda ßiz Türkler pek sevilmiyoruz gerçek yaşantımızda da olduğu gibi Amerikalı ßi oyuncudan oyun içinde ßişey satın almaya çalışıyordum çok pahalıya sattığını söylediğim zaman ßana Noob(ezik) dedi ve sinir oLdum küfür eTtimEleman ßirden türklere küfür etmeye ßaşladı ve **** ALLAH dedi Saßah Saßah ßunları duyunca dellendim açıkçası ! Şimdi size soruyorum ßiz Türkler ayrıca Müslümanlardan neden ßu kadar nefret ediliyor ? Kendimizi yanlış mı tanıtıyoruz? Müslümanlığın güzel taraflarını neden ßizden ßaşkası ßilmediğinden mi yoksa Dünyaya yanlış tanıtıldığımızdan ötürü mü ? ßunları hakedicek ne yaptık acaßa diye kendime sorduğum zaman :S Amerikayı vuran (yada Amerika tarafından vur emri verilen) örgüt Müslüman, İngilterede Tren istasyonunda bombalı eylem yapanlar Müslüman, İsrail ile çarpışan Müslüman vs vsSizce ßiz Nerde yanLış yapıyoruz ? ßakın ßu ciddi ßir konudur ßasit ßir oyunda ßiLe ßize karşı savaş Açılmış durumda ! Lütfen fikirLerinizi ve yorumLarınızı ßekLiyorum |
03-31-2007 | #2 |
davut
|
bizim imanımız ve dinimiz onları rahatsız ediyor ve türkler dünyadaki hangi millet tarafından seviliyor kimse sevmiyor açıkçası sebep ne sebep türksüz zamanında cihan hakimi olmussun geçmişinde osmanlı çanakkale sakarya ve bunun gibi bir çok önemli olay var ve bu olayların hep uçları onlara dokunmuş zamanında bu yüzden türkleri sevmiyorlar birde hem türk hem de müslüman oldunmu işte bu onlar için çok kötü bir durum birde demişsin ki işte eylemleri yapanlar filan müslümanlar ama şu nu birleştirme bence israile vuranlarla, ingiltereyi vuranları israildekiler bağımsızlık mücadelesi veren müslümanlar ama öbürler bence müslümanlığı tam anlamamış belkide dış mihrapların tuttuğu ve müslümanlığı kötülemek için belli eylemler yaptırdıkalrı insanlar ama bir çeçenistan bir filistin bir ırak diyeceğim ama onun durumu farklı bunlar bağımsızlık için mücade veren ülkeler ayrıca şöyle bir konuda var ki önemli benim açımdan bu müslüman ülkeler zamanında osmanlıyı sırtından vuran ülkeler bir filistin bir ırak çeçenistan hakkında bilmiyorumda bu iki ülke osmanlıyı sırtından vuran ülkeler demmek ki devir dönüyor neyse birşeyler yazmaya çalıştım elimden geldiğince |
03-31-2007 | #3 |
RaHaTSiZ
|
~~ßağımsızlığı için çarpışan ülkelerden de ßahsetmişssin o ayrı ßi konudur Onu ayrı ele almak gerek ßenim canımı sıkan herkees üstümüze geldiği haLde neDen durduğumuz yerDe sayıklıyoruz!Kafası çalışan insanlar neDen yitirilip kaybediliyor ßu ülkede, ßirşeyler yapmaya çalışanlar neden susturuluyor, Neden Dünyanın en ünlü kalp Cerrahı olan Türk Amerikada, ßunun gibi daha ßirçok Neden~~ |
03-31-2007 | #4 |
puslu
|
Benim düşünceme göre olumsuz sebep onların çıkarlarından kaynaklanıyor 1)petrol müslüman ülkelerin elinde 2)silah ticareti yapıyorlar milli gelirlerinin böyük bölümü burdan geliyor 3)kutsala pek inaçları yok gelir varsa her şeyi mübah görüyorlar 4)kendi ülkelerinde nüfusun büyük bölümü fakir sokaklarda ama dıştan bakılınca mükemmeli oynuyorlar Yani sadece gelir etken görünüyor tabi benim düşüncem |
03-31-2007 | #5 |
[KAPLAN]
|
Bizi sevmesinler de, ne yapsınlar ! Tüm Dünya'ya hükmeden , müslümanlığında lideri biz, Türkler değil miydik ( Gerçi hala daha müslümanlığın lideri konumundayız ) ?! Bu arada RaHaTSiZ kardeşim, o kişinin Türkiye'yi bilmesi bi yönden güzel, çünkü emin olun Amerika'da yaşayanların çoğu Türkiye'yi bilmiyor Belki inanmayacaksınız ama Türkiye diye bir ülkeden haberleri bile yok Biz ise ! Onların tarihini öğreniyoruz, yabancı dil öğrenme hevesiyle ithal edilen birçok kitap ile , gençlerimiz sadece dil öğrenmekle kalmıyor ,kültürlerini ve tarihlerini de öğreniyor Amerikan malı, üniversitelerimizde hazırlık sınıflarında okutulan bir kitabın içinde geçen basit bir cümleyi sizinle paylaşmak istiyorum " I love ice-cream but I detest yogurt " Türkçe anlamı: Dondurma severim, fakat yoğurttan iğrenirim Bu cümle de öğrencilere yeni bir kelime " detest " öğretilmek isteniyor ve bunlar gibi onlarcası kitapların içinde yer almak da Dikkatinizi çekiyorum, gençlerimize bunlar okutuluyor ! Bize duyalan nefreti, bizler hoşgörü abidesi diziler yaparak karşılık veriyoruz Verelim Türk kızını , alalım Yunanlı erkeğini İzlemeyin kardeşlerim, yapacağınız şey basit , izlemeyin kapansın ! Nedir bu duyarsızlık ! Müslüman , artık terörü simgeliyor ! Neden ? Çünkü Amerika öyle istiyor Dünya'da gruplanmalar 11 Eylül'den sonra hız kazandı Biz ise, uyuyoruz ! Amerika var ya nasıl olsa, elinde uzaktan kumanda yönlendiriyor bizi Emin olun pil bitince, çabucak değiştirecektir Yani arkadan vuracaktır Gerçi arkadan vuracaktır demek yanlış , çünkü herşey açık ortada Tarım alanlarımızın yabancı şirketlere satıldığını biliyor musunuz arkadaşlar ?! Dışardan bir ses: " Eee onlarda tarım yapacak sonuçta " Evet tarım yapacaklar, tek ürün yetiştirecekler ve diğerleri için ithal etmek zorunda kalacağız Tarihimiz bu kadar duyarsız bir millet daha önce görmemiştir, emin olun Nefret görüyorsak, şefkat göstermeyeceğiz Hedefin birilerine yaranıp, ondan birşeyler ummak olmayacak Avrupa, şu an Orta Doğu'dan geçiniyor, topraklarında hiçbirşey yok , bu net bir şekilde ortada ! Gerçekten bu kadar aciz bir durumdalar aslında Korkuları da bundan kaynaklanıyor ya zaten, Ya Türkler uyanırsa ! Biz ne yaparız diye dert ediyorlar Ortalık sahte solcular, sahte sağcılar, sahte Atatürkçü'ler, sahte milliyetçiler, sahte dinciler ve dahası ile dolu İşimiz gerçekten zor, doğruyu yanlışı, hatasız bir şekilde ayırt etmek zorundayız Gerçek vatanseverler de var tabiki, umutsuzluğa kapılmaya gerek yok Bunların önü her ne kadar kesiliyor olsa da, sayıları bir hayli fazla Son olarak; duyduklarımızla, gördüklerimizle yetinmemeliyiz Öncelikle her türlü görüşe saygı duyarak, okumalı, dinlemeliyiz Çünkü bu bir yarış ve yarışta rakiplerimizin neler yaptığından kesinlikle haberdar olmalıyız ki, başarılı olabilelim RaHaTSiZ kardeşime, açtığı konuyla beraber ; gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim |
03-31-2007 | #6 |
RaHaTSiZ
|
~~KAPLAN asıl ßen teşekkür ederim İlgilendiğin içinTopraklarımızın satıldığından da bahsetmişsin evet doğru gerçekten doğru ! Yakında ßütün EGE yanlış duymadınız ßütün EGE yabancıların elinde olacakVe ßiz yurdumuzu satan, şirketlerimizi satan, aydınlarımızı yokeden kişilerin tepemizden sinsice ßakışlarına sessizce izlemeye devam ediyor olacağız !!ßen ßi yerde ßi şekilde patlak vermesini ßekliyorum ßazı şeylerin |
03-31-2007 | #7 | |
[KAPLAN]
|
Alıntı:
|
|
03-31-2007 | #9 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız, teşekkürler Özellikle KAPLAN'ın yazdıklarına katılıyorum Şu cümleler çok önemli; Alıntı:
|
|
03-31-2007 | #10 |
Gözyaşı
|
Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar ne yaparlarsa yapsınlar bizim askeriyemiz güçlü ve madenlerimizde var bunları kullanmamız için tehdit ediyorlar bizim büyümemiz için rahatsız güzel konuya değinmişin teşekkürler gerçeklerden kaçmamak lazım