Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bala, ilköğretim, okulu, tuna

Tuna İlköğretim Okulu Bala Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tuna İlköğretim Okulu Bala Ankara

Tuna İlköğretim Okulu Hakkında - Tuna İlköğretim Okulu Tanıtım - Tuna İlköğretim Okulu Resimleri - Tuna İlköğretim Okulu İletişim

VİZYON
Kendini gerçekleştirme bilincine sahip,kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, çağın gereklerine ve şartlarına uyum sağlayabilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek için varız

MİSYON
Biz istiyoruz ki ; Öğrencilerimiz ailelerini okulda, okulumuzu da çevrede en iyi şekilde temsil etsinler Her veli okulumuz da çocuğuna değer verildiğini ve öğrenmesi için her fırsatın tanındığını bilsin, okulumuz için uyguladığımız projelerimizi desteklesin Okulumuz çalışanları görevlerini doğru yaptıklarından emin olsun, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ve birbirine destek olsun

İLETİŞİM

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TUNA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ŞENTEPE MAHCEZAEVİ SOKNO:18 BALA/ANKARA
Telefon Numarası: 3128761720
Faks Numarası: 3128761148

OKUL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak:mebgovtr - webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com