|
|
Konu Araçları |
80yıl, aliağa, çamlık, ilköğretim, izmir, okulu |
80.Yıl Çamlık İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
80.Yıl Çamlık İlköğretim Okulu Aliağa İzmir80yıl Çamlık İlköğretim Okulu Hakkında - 80yıl Çamlık İlköğretim Okulu Tanıtım - 80yıl Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri - 80yıl Çamlık İlköğretim Okulu İletişim yıl Çamlık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Aliağa Rotari Kulübünün girişimleri ve desteği ile 1998 ' de yapımına başlana okul binası iki yılda tamamlanarak 16102000 yılında Eğitim ve Öğretime açılmıştır VİZYONUMUZ KENDİSİNİ SÜREKLİ GELİŞTİREN OKUYAN, ARAŞTIRAN ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİĞİ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN EĞİTİM ORTAMINDA HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİME HAZIRLANDIĞI; DÜNÜ, BUGÜNE; BUGÜNÜ YARINA BAĞLAYAN KÖPRÜLERİN KURULDUĞU, YÖNETİCİ, ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİN EL BİRLİĞİ İLE ÇEVREDE "MODEL OKUL" OLMAKTIR MİSYONUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZİ BİR ÜST ÖĞRENİME VE HAYATA ÇAĞIMIZIN GEREKLERİNE VE TEKNOLOJİK GELİŞMELERE UYUM SAĞLAYACAK ŞEKİLDE, RUH VE BEDEN SAĞLIĞI AÇISINDAN KENDİSİNE GÜVENEN, ATATÜRK İLKELERİNE BAĞLI, AİLESİNE, TOPLUMA VE ÜLKESİNE YARARLI OLACAK NESİLLER YETİŞTİRMEKTİR Okul Bina Bilgileri Okul Yapım Tarihi: 16102000 Derslik Sayısı: 14 Blok ve Kat Sayısı : 1 Blok 3 Katlı Atölyeler ve Laboratuarlar: 1 Fen Laboratuarı, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı Spor Salonu Durumu: Spor Salonu yoktur Öğretim Şekli: Normal Öğretim Öğrenci Sayısı: 236 Öğretmen Sayısı: 12 Taşımalı İlköğretim Bilgileri: Taşımalı İlköğretim Yok 80yıl Çamlık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi: ALİAĞA Okulun Adı: 80 Yıl Çamlık İlköğretim Okulu Okul Adresi: Kültür Mah Tuna Cad No:264 35800 Tel:0 (232) 616 14 32 Fax:0 (232) 616 14 32 E-mail Adresi: camlikilkogretim@hotmailcom Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı: Okulumuz Aliağa ilçe Merkezindedir İl Metropol İçi / Dışı: İçi Ulaşım Durumu: Karayolu, Trenyolu Lojman Durumu: Lojmanı Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu: Sıkıntı yok Kiralar ortalama 350 YTL 80yıl Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|