Bu Benim Babam.... |
03-29-2007 | #1 |
ErGENEKON_GS_48
|
Bu Benim Babam....''Aferin oğlum''derdi babam hepSabahları çok erken kalkardık güneş doğmadan yaniBabam bağırmaa başlardı ''Cemil çöz halatı Metin Kaptan kaçıyor'' tam yol ileri yetişirdik diğerlerineBen yatıyorum daha hale babam yukardan bağırıyor''Cevdet hade oğlum öğle oldu azsonra dönecez bak kalkmazsan payını alamazsın'' eee dururmuyum yaff fırla Cevo, kalkardımki daha güneş bilem yok ortalıkta ''öf baba yaa'' Yanaşırdık Sinekli Adaya dolardım komprasöre ipini asılırdım tek çevirme ''pat pat pat'' başlardı hava pompalamayaBabam hazırlanır atlardı suya bende onunla gitmek isterdim ama nafile babam ''zamanı var olum''derdiEeee ne yapacağım şimdi Cemil amcamda gitti''Off çekin şu sinekleri''atlardım Kaptan Köşküne çekerdim üstüme battaniyeyi, belli bi süre sona yanmaya başlardım komprasörün ısısı güneş Heyyyt koş Cevo komprasör yavaşladı dola ipi asıl bidaha''Ohhh nihayet suyun üstü köpürmeye başladı geliyolarrr''çıkardı babam ve Cemil amca sudan sepetler salyangoz dolu aha babamın elinde birkaç tanede Kalkan balığı ''yaşadık yineBabam yarın alır bisikletimi''Çekerdik bütün hasılatı ve dönüş başlardıDeniz azmış dalgalarını öyle vuruorkiSonunda Karaburundayız limana girdikHalat bağla hasılatı boşaltDenizden çıkanlar tartıda Cengiz AKKAŞ 1 ton 250 kg karşılıı 1 milyon ''off ne para bee,kesin alacak babam bisikleti'' Paraları alır gideriz lokantaya Babam yapar diğerlerine abiliğini doyururdu onlarında karnınıTeknee dönme vakti ''Aha yine İsmail abihade baba gidelim''Nerde babamın gözü döndü bikereBabam''hade olum sen Ahmet abinin yanına git ben bir saate gelirim''Babam gitti gelirmi bidaa sabaha kadar o meyhane senin bu meyhane benimSaat onikiyi geçer ve birkere daha yıkılır O çocuğun(cevdet) hayalleri Bisiklet yine hayallere gömülür Olsun baba sen olsaydında yine aynı şeyleri yapsaydın ben hergün bekleseydim bana bisiklet almanıSeni çok özledim
03-30-2007 | #3 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Etkileyici bir yazı Ergenekon Bize bunu aylaşacak kadar değer verdiğin için teşekkürler |
|