Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aysu, cinayet, osman, sancısı

Cinayet Sancısı - Osman Aysu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinayet Sancısı - Osman Aysu kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Cinayet Sancısı

Osman Aysu

Alfa Basım Yayım Dağıtım / Polisiye Roman Dizisi

Türkçe

372 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm

ISBN : 9786051061979

2010

Kapak : Gökhan Burhan

Editör : Rana Gürtuna

Kitap hakkında

Genç kadın hançerin ucunu adamın boynuna sürterek ve milim kaldırmayarak iskemlenin arkasına geçti Şimdi hançer fotoğrafçının tam ense olduğundaydı "Onu nasıl öldürdüğümü biliyor musun?" diye mırıldandı alaycı bir sesle "Bilmiyorum" diye kekeledi Ferruh "Bu aleti tam buradan soktum ve içinde kanırtırım Çok acı çekti, dakikalarca çırpında Soluk içindeki bu intikam hissinin sonu nereye varacaktı? Planını başarıyla uygulayıp hedefindeki dört kişiyi öldürüse bu azaptan kurtulacak mıydı? Tatmin duygusunun tüm benliğini kaplayacağını biliyordu ama sonra ne olacaktı? Bir seri katil olmanın ağırlığına katlanabilecek miydi? Kendi geleceğini düşünüyor muydu? Kardeşi gibi kendisinin de bir geleceği olmayacaktı Planladığı cinayetleri işledikten sonra hiçbir şey olmamış gibi yaşayabileceğini hiç sanmıyordu

(Tanıtım Bülteninden)

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com