Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erdem, evvel, ömer

Evvel - Ömer Erdem

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evvel - Ömer Erdem

Evvel - Ömer Erdem

Evvel - Ömer Erdem kitap tanıtımı - kitap özeti

Kitabın künyesi

Evvel

Ömer Erdem

· Everest Yayınları

· Basım Tarihi : 03 - 2010

· ISBN : 9789752897069

· Sayfa Sayısı : 200

· Etiket Fiyatı : 1250 TL

Kitap hakkında

Söylenecekler daha söylenmeden evvel sen gelmeden ve ben gitmeden evvel taşlan kaldıracak kaslar gelişmeden evvel toprak ve sudan ve tüf ve lavdan evvel damladan evvel ve baldan ve kanattan evvel bilinen ve bilinmeyen ne varsa onlardan evvel tutamıyorum dilimi yerimde duramıyorum öyle evvel ormanların gölgelerinde ışıklar kaybolmadan evvel böcek yankılan kalplerden göçmeden evvel nehirlerden evvel meşenin şarkısından evvel balığın dişinden evvel ateşin külünden evvel gitmiştik her şeyden öteye bir gölün dibinden evvel mercanlardan evvel steplerden evvel kuş cama çarpmadan yumurta ve salyadan evvel önünde yattığımız taşın resimlerinden evvel boynuzdan evvel ve yosunun nazından evvel basmadığımız yoldan evvel ve koparmadığımız elmadan evvel

Gazozlardan evvel ve yaz sinemalarından evvel kirpikler ok olmadan evvel ve gözler tuzak kurmadan evvel petrol köpüğünden evvel ve motor çalımından evvel kulağa gelen ilk sesten evvel ve düşen ilk yapraktan evvel daha mezar yokken ve yusuf rüyayı bilmeden evvel tüyden evvel ve köpeğin kuyruğundan evvel naldan evvel atın şahından inmeden evvel verilen sözden evvel ve sözden dönmeden evvel terazide toz ve saatte akıl çınlamadan evvel yüz kreminden evvel aynadan ve köprüden evvel dize derman küsmeden evvel ve bel bükülmeden evvel yunustan evvel ve miryakefalondan evvel kılıç vınlamasından evvel tekbir ağacından evvel

Kitap kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com