Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demet, hikaye, keskin, kitap, özeti, özgen

Bir Demet Hikaye Kitap Özeti - Özgen Keskin

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Demet Hikaye Kitap Özeti - Özgen Keskin

Bir Demet Hikaye Kitap Özet - Özgen Keskin Kitapları - Bir Demet Hikaye Kitap Tanıtım - Bir Demet Hikaye Kitap Fiyatı - Bir Demet Hikaye Ön Okuma

Kitap Özet

Ulusal ve uluslararası birçok kurum tarafından ödüllere layık görülen bir edebiyat adamı olan Özgen Kesgin, birbirinden güzel hikâyeleriyle tekrar karşınızda

Bir romandır her birimizin hayatı Hikâyelerimiz ise içlerinden birer kesit; unutulamayan, dilden dile telden tele, kalemden kâğıda işlenen Anlatılır durulur; acı tatlı hatıramızdır onlar
Her biri, birer türküdür çalınıp söylenen; aylar, yıllar, yüzyıllar Kimi neşelerimizi sevinçlerimizi, kimi de acılarımızı kederlerimizi söylerler

Ya da birer tablodur ömürlerimiz Hikâyelerimiz ise büyük resmin içlerinden birer küçük kare

Acıdırlar, öyle sızlar dururlar Küllenmiş sanılsalar da korlar, yüreklerin tâ ortalarındadırlar

Neşedirler, öyle söylenir gülünürler Dönülüp azık edilirler hep; acıya çalanda tebessümler

Şöyledirler böyledirler ama birer ömürdürler
Benimdirler, senindirler bu hikâyeler
(Tanıtım Bülteninden)

Bir Demet Hikaye
Özgen Keskin
Babıali Kültür Yayıncılığı / Hikaye Dizisi
Türkçe
144 s -- 2 Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 20 cm
İstanbul, 2010, 1 Basım
ISBN : 9786055545031
Etiket Fiyatı : 8,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com