Hadi Gir İçeri |
03-25-2007 | #1 |
flipper
|
Hadi Gir İçeriHadi gir içeri Ama gözlerindeki o kanayan suçluluk bırak kapıda kalsın Ona ihtiyacımız yok artık O hayatın içine birtürlü sığamayan ve telaşından durmadan sigaraya sarılan yorgun ellerini, nereye baksan hep karşında duran o kırgın çocukluğunu, uzak denizlerin sisli buğusuyla her daim ıslak dudaklarını, ruhumun tek sığınağı o tarifsiz kokunu kapıda bırak Tutkunu olduğum neyin varsa hepsini bırak kapıda Yoksa ne kadar istesem de konuşamam seninle Konuşamam, yalnızca ağlarım Ne olur gir içeri Ama girerken tut elinden sevdanın Yıllar sonra seni yeniden uzağıma düşüren, seni o geri dönüşü olmayan yollara düşüren, yüreğinden aşkımı, dudaklarından adımı, evinden gölgemi silip götüren, o adını kimselere söylemeden ölmek istediğin, o, hiç kimseyi bu kadar sevmedim ki, dediğin sevdanı al yanına ve gir içeri İlk aşkının yüzünü yanına al Utanma benden n´olur Kalbindeki o sızının halinden en çok aşkınla kavrulmuş yüreğim anlar benim Uçurumun dibinde nasıl göründüğümü Merak ederdim hep Yüzümün aynadaki boşluğuna hep bakmak isterdim İnançlarımın kırılıp döküldüğü yeri anlamak için kalabalıklar içindeki yalnızlığıma dokunmak isterdim Aşktı adın uçurumda, yanı başımda aynadaki suretimdi yüzüm, aykırı kanardı bana İnançlarımın çoğu yalanmış alay ederdi benimle Çok geç anladım, kalabalıklar arasındaki senmişsin dokunamadığım Yalnızlığım diye küçümsediğim senin sevginmiş, Geceleri ansızın uyanıp İncitip durduğum senin yokluğunmuş Onca sevişmeden sonra değişmemişsem, sihirli bir aydınlıkta, içimde bir yer sana sonsuz hasret kaldığı içinmiş İşte onca yalan geçen hayatımda buymuş tek gerçekliğim |
03-28-2007 | #4 |
Gözyaşı
|
Geceleri ansızın uyanıp İncitip durduğum senin yokluğunmuş Teşekkürler çok güzel