|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, gazi, ilköğretim, merkez, okulu |
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bingöl |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bingöl Merkez'deki İlköğretim Okulları İlköğretim Okulları - Gazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Gazi İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz Gazi İlköğretim 1978' de İnalı İlkokulu olarak eğitim öğretime açılmıştır Daha sonra 16092002'den itibaren 8 yıllık ilköğretim okulu olarak Eğitim - Öğretim çalışmalarını yeni binasında yürütmektedir Okula özel isim verilmiş, veriliş amacı: Ulu Önder Atatürk'ün Gazi'lik unvanından ötürü okulumuzun adı Gazi İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir BİNGÖL MİSYONUMUZ (Neden Varız?) Personeli yeni gelişmelerden haberdar edilen, eğitim için gerekli araç-gereç ve ekipman eksiği giderilmiş ve daha duyarlı kendinden emin, sorumluluk bilinci gelişmiş, çağdaş geleceğe umutla bakan taze beyinler yetiştirmektir VİZYONUMUZ (Ne Olmak İstiyoruz?) Öğrencilerimizi eğitim-öğretim süreci içerisinde sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan hayata hazırlamak, bulunduğumuz çevreye ilke ve değerlerimizle örnek olmak, hep bir adım daha ileriyi hedef alarak, bulunduğumuz toplumu çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmaktır Gazi İlköğretim Okulu Bingöl Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / MERKEZ Adı: GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: AYDİNSU MAH ESKİ İNALI CAD MERKEZ/BİNGÖL Telefon Numarası: 4262131189 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - MERKEZ - Gazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|