|
|
Konu Araçları |
bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, kızılağaç, meşeli, okulu |
Kızılağaç Meşeli İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
08-19-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızılağaç Meşeli İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu Resimleri - Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu Hakkında Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kızılağaç-meşeli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: KIZILAĞAÇ-MEŞELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIZILAĞAÇ KÖYÜ MEŞELİ MEZRASI Telefon Numarası: 5375288119 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|