![]() |
Sezen Aksu Öptüm Remix 2011 Albümü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sezen Aksu Öptüm Remix 2011 AlbümüSezen Aksu Albümü - Sezen Aksu Öptüm Remix - Sezen Aksu Öptüm Remix Yeni Albüm - Öptüm Remix Track List - Öptüm Remix Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Sezen Aksu ALBÜM ADI: Öptüm Remix (2 CD) ALBÜM YILI: 2011 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: CD/1 Ah Felek Yordun Beni - (Kıvanç K ![]() Söz & Müzik: Sezen Aksu Vay - (Okay Barış Remix) Söz & Müzik: Sezen Aksu Unuttun Mu Beni? - (Kıvanç K ![]() Söz & Müzik: Sezen Aksu Ballı - (Enver Günen Mix) Söz & Müzik: Nazan Öncel Ayar - (Emrah Karaduman Mix) Söz & Müzik: Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe - (Emrah Karaduman Mix) Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Sayım - (Bayraşa Mix) Şiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu Kaçırıcam Seni - (Bahadır Tanrıvermiş Mix) Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu "Arkadaş" Şarkısını Duyunca - (Emrah Karaduman Mix) Söz & Müzik: Sezen Aksu Ah Felek Yordun Beni - (Okay Barış Remix) Söz & Müzik: Sezen Aksu Vay - (Emrah Karaduman Mix) Söz & Müzik: Sezen Aksu Unuttun Mu Beni? - (Kıvanç K ![]() Söz & Müzik: Sezen Aksu Ballı - (Düğün Dernek Apache Kıvanç K ![]() Söz & Müzik: Nazan Öncel Acıtmışım Canını Sevdikçe - (Kıvanç K ![]() Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Sayım - (Melisa Uzunarslan Remix) Şiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu Ayar - (Kıvanç K ![]() Söz & Müzik: Sezen Aksu CD/2 Unuttun Mu Beni? Söz & Müzik: Sezen Aksu "Arkadaş" Şarkısını Duyunca Söz & Müzik: Sezen Aksu Ballı Söz & Müzik: Nazan Öncel Vay Söz & Müzik: Sezen Aksu Ayar Söz & Müzik: Sezen Aksu Sayım Şiir: Cemal Süreya Müzik: Sezen Aksu Acıtmışım Canını Sevdikçe Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Kaçırıcam Seni Söz: Yıldırım Türker Müzik: Sezen Aksu Aşka Şükredelim Söz & Müzik: Sezen Aksu Ah Felek Yordun Beni Söz & Müzik: Sezen Aksu |
![]() |
![]() |
|