Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gitti, günde, noktalarım, siyah

Siyah Noktalarım 3 Günde Gitti!!!

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyah Noktalarım 3 Günde Gitti!!!

Siyah noktalarım 3 günde gitti!!!

tarif soyle:

1 tatlı kaşığı yumurta beyazının içine 2 tatlı kaşığı şekeri koyuyorsunuz çatal yardımıyla çırpıyorsunuz bembeyaz köpük köpük oluyor üstü köpük kısmından bir miktar alıp burnunuzun ya da siyah noktaların üstüne ince bir tabaka olacak şekilde sürüyorsunuz 5 dakika kadar kurumasını bekliyorsunuz yapışık bir hale gelince agda yapar gibi sürdüğünüz yere parmağınızı dokundurup çekiyorsunuz bu sırada biraz canınız yanabilir bu iyiye işarettir, siyah noktalar çıkıyor çünkü) bu sekilde yüzünüze peeling de yapabilirsinizben haftada bir kez tüm yüzüme yapıyorum cilt ipek gibi oluyor

--işlem sonrasında yüzünüzde birazcık kızarıklık olabilir doğaldır korkuya hacet yoktur, bir süre sonra geçiyor
--yapılışı her ne kadar bir ağda seyansına benzese de o kadar yaptım bu tarifi yüzdeki tüyleri aldığına şahit olmadim o kadar güçlü çekme kuvveti de olmuyor zaten

işlem bittikten sonra yüzünüzü yıkayıp bir tonik suruyorsunuz bu kadar ilk gunde değişikliği farkediyorsunuz ve gözlerinize inanamazsınız ama 3 gun yaparsanız üst üste sonuç kesin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com