Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ameliyatsız, germe, lift, micro, yüz

Ameliyatsız Yüz Germe Micro Lift

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Caci Quantum yüz ve vücuda yönelik klinik özellikli elektrikli bakım cihazıdır
Yaşlanma sürecinden en fazla etkilenen bölgelere nazik bir biçimde mikroakımlar uygulanarak bu bölgelerin yeniden şekil kazanmaları ve dirileşmeleri sağlanır
Caci Quantum cihazının 5 ayrı programından biri olan “Microlift Programı” özellikle ameliyatsız yüz germe işlemlerinde kullanılmaktadır

- Microlift Mode
- Ameliyatsız yüz germe
- Göz ve Dudak çevresi
- Göğüs ve Dekolte doku lifting
- Karın ve yumuşak doku lifting
- El bakımı

Caci Quantum cihazının Slimtone, Lymphatic ve Conture programlarında kullanılan akımlar,
kas üzerine etki yaparken, mikroakım bundan farklı olarak hücre üzerinde etki gösterir Tıbbi araştırma sonuçlarına göre mikroakım tedavileri, cildin kolojen ve elastin üretimini artırmaktadır

- Mikrolift Mode ile Caci Quantum cihazı
- Elastin üretimini artırarak, elastin kaybı sonucu oluşmuş derin çizgileri azaltır
- Kolajen üretimini artırarak, konjonktiv doku aktivitesini artırır ve cildi yapılandırır
- Protein sentezini artırır Hücre ****bolizmasını artırarak cilt yapısını düzenler
- Sodyum-Potasyum dengesini düzenler Suyun cildin üst katmanlarına yüklenmesini sağlayarak, cilt kuruluğunu engeller

Bütün bu işlemler, cildin konjonktiv dokusunun daha verimli çalışmasını sağlayarak ilk seanstan itibaren çizgi ve kırışıklıkların azalmasını, gevşemiş cildin toparlanmasında gözle görünür sonuçlar alınmasını sağlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com