![]() |
Adım Adım Günlük Cilt Bakımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adım Adım Günlük Cilt BakımıHer kadının tutkusudur güzel olmak ![]() ![]() ![]() Ev işleri, iş hayatı ve çocuklar hem fiziken hem de ruhen yorulmamıza sebep olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 07:00 10 dakikalık hafif egzersiz ile güne zinde başlayın ![]() Yatağınızda yatarken kollarınızı ve bacaklarınızı iyice gerip kaslarınızı çalıştırmaya başlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 07:30 Bakımlı saçlar için beş dakika yeter ![]() Duş alırken saç tipinize uygun krem kullanın ![]() ![]() ![]() Saat 07:45 Cilt maskeleri hızlı yardımcılarınız ![]() Sabah kalktığınızda cildinizin mat ve cansız göründüğünü fark edersiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20:00 Buğu ile derin temizlik Yoğun bir günün ardından cildinizi dinlendirmenin en iyi yolu buğu banyosu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20:15 Kaşlarınızı yatmadan önce alın Aslında kaşlarınızı almak için en uygun zaman öğlen saat 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 20:30 Kırışıklıklara müdahale zamanı Son yapılan araştırmalar; cildin en çok saat 20 ![]() ![]() ![]() Saat 21:00 Hızlı bir bakım ayaklarınızı rahatlatır Özellikle kış aylarında haftada en az bir kez ayaklarınıza bakım uygulamayı ihmal etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat 21:30 Güzellik uykusu için kendinize masaj yapın Stresli bir gün geçirdiyseniz ve boyun ağrıları çekiyorsanız, iyi bir masajı hak ettiniz demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|