99 Esma 99 Dua (81-89) |
03-25-2007 | #1 |
virüs
|
99 Esma 99 Dua (81-89)Ya Müntekim! Sen ki isyana ve inkara pek siddetli karsilik verirsin Intikamin haktir senin Sen ki mazlumlarin ahini isitir ezilenlerin halini görürsün Cehennemin haktir senin Sen ki diledigine rahmet eyler diledigine azab edersin Adaletin haktir senin Nefsimi isyandan uzak tut Nefsimin eline birakma beni Kalbimi nisyandan uzak tut En güzel hale kalp eyle kalbimi Zalimden ve zulümden uzak tut Adaletine razi eyle beni Rahmetini ver gazabindan uzak tut Lütfuna muhatap eyle beni Ya Afüvv! Sen affedicisin sen affetmeyi seversin Sen severek affedersin Senin merhametli nazarin nice günahlari silip süpürür Senin affinin gölgesinde bütün günah defterleri yanip kül olur Sen affetmeyi öyle çok seversin ki Günahimi dilersen affedecegini biliyorum diye de affedersin beni Sen öyle nezaketle affedersin ki Kendi hafizamdan da silersin günahlarimi mahcup etmezsin beni Hataliyim itiraf ediyorum kusurluyum kabul ediyorum Isyanim çoktur biliyorum çok unuttum utaniyorum Unuttugumu da unuttum simdi hatirliyorum Aldandim affini umuyorum Ya Rauf! Yoklugumda bile hatirimi sorup var eyleyensin Sen ki bütün sefkatlilerden sefkatlisin Cemalinle iltifat et bana refetinle muamele et bana Ya Malikü’lmülk! Mülk senindir mülkünde diledigini eylersin Senindir mülk diledigini mülküne dahil edersin Bedeni senin mülkündendir Hücre hücre tek sahibim sensin Kalbim senin elindedir Isyanda da itaatte de tek sahibim sensin Sözüm senin verdiklerindendir Sustugumda da konustugumda da tek sahibim sensin Ruhum senin emrindir Hayatimda a ölümünde de tek sahibim sensin Yoklugumda da varligimda tek sahibim sensin Mülkünün haricinde bir yer yok ki çikayim Baska kapi yok ki çalayim yanina al beni Ya Zü’l-celal Ve’l-ikram! Keremin öyle bol ki senin Bir çiçegin güzelliginde baharin ihtisamini gizlersin Keremini celalinle gösterirsin Lütfun öyle çok ki senin Bir damla suya bin hayat bahsedersin Lütfunu ihtisamla açik edersin Görünmen öyle açik ki senin Zuhurunun siddetinden gözlerden gizlenirsin Cemalini kereminle gösterirsin Sen ki en sevgilini(asv) bana elçi eylersin En sevgilini(asv) en sevgili eyle bana Karanliklarimi dagit nur eyle beni Ya Muksit! Hak senin yanindadir Haklilarin hakki senin katindadir Her muhtaca payini veren senin adaletindir Payima düsene razi eyle beni Fazlindan fazla fazla ver bana Ya Cami! Sen ki Ibrahim’in(as) kuslarini dag baslarindan geri toplayansin Az olan sevaplarimi da topla hesap günü geldiginde Iyilikten yana ne varsa senin katindadir Yetersiz olan iyiliklerimi topla hesap günü geldiginde Yoklugu varligin alnina sebnem eyleyen sensin Kerem et beni ve kardeslerimi de cem eyle iyiler meclisinde Ya Ganiyy! Öyle Ganiyysin ki lütfunu hak etmek gerekmez Ihsanina layik olmak gerekmez Elim istediklerime yetismiyor kalbimin emelleri hiç bitmiyor Hayallerime kainat dar geliyor dilime sadece dua degiyor Istesem ancak senden isterim Iyyakenestain iyyakenastain Ya Mugni! Bütün zenginlikler senin ikramindir Elimizde olanlar degil sadece elimizde senin ihsanindir Sahip olduklarimiz degil sadece varligimiz da senin ikramindir Her zenginin zenginligi senden baskalarina el açtirma beni Yalniz sana karsi fakir olanlardan eyle beni Fakirlik korkusundan azad eyle nefsimi Neyim varsa senin verdigini bilenlerden eyle beni Kainata dilenci eyleme kalbimi Senin nazli bir misafirin olarak agirla iki dünyada beni |
|