|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
clickatell, gönderen, mesaj, messenger, pro, program, ücretsiz |
![]() |
Clickatell Messenger Pro 3 (Ücretsiz Mesaj Gönderen Program ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Clickatell Messenger Pro 3 (Ücretsiz Mesaj Gönderen Program )Öncelikle bu programı indirmeniz gerekiyor ![]() ![]() Daha sonra karşınıza database i nereye yuklemek istediginize dair bir pencere açılıyor, burada Hotmail'i seçip devam ediyoruz ![]() ![]() ![]() Önce kayıt olmamız lazım ![]() ![]() Karşımıza aşağıdaki resimdeki gibi bir pencere çıkıyorsa " kayıt işlemi " tamamdır Ama bu şekilde bir pencere çıkarsa ortada bir anormallik var demektir ![]() ![]() ![]() en gec 1-2 dakika icinde telefonunuza Aktivasyon kodu gelecektir kullanıcı adını ve şifremizi girip tamam dedikten sonra aşşağıda gördüğünüz pencerede " enter activation" yazan kutucuga aktivasyon kodunu yaziyoruz, hemen yukarsındaki kutucuga da telefon numaramızı yazıyoruz ve " Activate " diyoruz Neredeyse başardık sayılır ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıda resimde gördüğünüz gibi " to " yazan yere mesajınızı göndermek istediğiniz numarayı yazıyorsunuz, " message " yazan yere mesajınızı ![]() ![]() ![]() Balance yani günlük mesaj gönderme kapasitesi 5 adet, her yolladığınız mesajdan sonra 1 tane düşüyor, ama bazen hatlar yoğun oldugunda 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Options " tıklayıp acılan bolumde, sol en altta " Extra Settings " bölümünde " Sender ID " kutucuğuna istediğimiz sekilde bir isim girebiliriz Yolladığınız mesajın gittiğinden emin olmak istiyorsanız " SMS " yolladığınız bölümde sağ altta Balance yazan yerdeki değer 5 ten aşağıya inmişse işlem tamamdır yada hemen alttaki resimde gördüğünüz gibi " Outlook " a tıkladığınızda mesajınız ile ilgili bilgilendirmeyi görebilirsiniz Delivered yazıyorsa eğer mesajınız gönderilmiştir ![]() ![]() ![]() Aynı telefon numarasına günde ancak 2 adet aktivasyon numarası alabiliyoruz ![]() ![]() Arkadaşlar Programı Test Ettim Ve Kullanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------ Blade3 açtığı konu Not: *Arkadaşlar Options'a Girerek Sol Alt Köşede Gönderen Var Orayı İstediğiniz Gibi Değiştire Bilirsiniz ![]() *Mesajı Gönderdikten Sonra Outbox'a Girerek Gönderdiğiniz Mesajın Yanında OK(Tik) İşareti Varsa İletilmiştir ![]() *Size Örnek Bir Mesaj: Gönderen:Operatör Adı Mesaj:Sayın Abonemiz Birikmiş Borcunuz 750,65 YTL dir ![]() *Türkçe Karakter Kullanmayın Çıkmaz Yorumları Bekliyorum(İsterseniz Resimli Olarak Anlatabilirim [IMG]http://www ![]() ![]() ![]() Teraziye Dokunursanız Sevinirim Resimli Anlatım: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|