![]() |
Saclar Uzayacak..Baska Yolu Yok! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saclar Uzayacak..Baska Yolu Yok!2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olay ![]() ![]() ![]() Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degil ![]() ![]() ![]() Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruz ![]() ![]() Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor ![]() ![]() Bismillah diyelim deniyelim ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Saclar Uzayacak..Baska Yolu Yok! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saclar Uzayacak..Baska Yolu Yok!Sac uzamasi benim icinde bir dert aslinda dolayisiyla site site forum forum dolasip ariyorum ne zamandir aldigim kullandigim ampullerde cabasi ![]() ![]() Sonuc? 2 tane iyi gorunen formul buldum ve sac konusunda dertlenen arkadaslarla paylasmak istiyorum cunku sac dokulmesi ve uzamasi kadinlar icin gercekten uzucu bir olay ![]() ![]() ![]() Formul 1 750ml sampuan markasi onemli degil ![]() ![]() ![]() Sonuclarini anlata anlata bitirremiyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Formul 2 Bir turpu rendeleyip 1 litre suyun icinde kaynatilir ardindan posasindan ayiriyoruz ilimasini bekliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() En az bir saat olmak sartiyla bekliyoruz ardindan normal yikiyoruz ![]() ![]() Haftada 1 ile 2 cm arasinda uzunluktan bahsediliyor ![]() ![]() Sevgiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|