Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmi, görüşleri, harry, odası, potter, sırlar, ziyaretçi

Harry Potter Ve Sırlar Odası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

Eski 08-15-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Harry Potter Ve Sırlar Odası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

* Harry Potter ve Sırlar Odası Filmi Ziyaretçi Görüşleri

2
3
4
5
6
10
20
30
36

Zülal Yolcu

15032008 12:45:00

Çok güzel ir dizi Herkeze tavsiye ederim Ron ,Hermonie ve Harry Potter'ın aşyolü paylaştığı u dizinin yeni kitaplarının ve filmlerinin çıkmasını isterim (Filmleri zaten çıkmak zorunda çünkü daha oynatmadıkları kitaplar var)

ömercan öztop

21022008 19:33:00

ana göre u fılm '' ıt looks wonderfol'' yanı olağanüstü ır fılmdırhayranıyım ırıncı fılmınden erı seyredıyorumhepsının sınemasına gıttım ayrıca tekrar seyretmek çin eve ütün filmlerının dvd'sını aldımu fılm tek kelımeyle muhteşem

serhat özkan pendik yıldırım eyazıt ögrc

27092007 14:09:00

ates kadehi ve zümrüdüanka yoldaslığını izleyemedinm gitcektim ama vizyondan kalkmıstır diye gitmiyorum en güzeli içlerinde sırlar odası en istanulun adadolu yakasının pendik ilçesinin alt kaynarca semtinin yıldırım eyazıt ilkögretim ögrencisiyim enimle iletisim kurmak isteyenler serhat_ozkan_1994@hotmailcom

Ayşe Sinem

23092007 18:11:00

çok güzel ir film çok sevdiğim için irkaç kez seyrettim ama son izleyişimde sırlar odasının açıldığı an uyudum

sema

15082007 17:56:00

hepsi iririnden güsel zaten harry potter filmlerine yorum yapmaya ile gerek yok tek kelimeyle süper çift kelimeyle çoooook süperu arada ay lav tu harry potter dikkatinizi çekerim daniel radclıffe deil

Kaynak: intersinemacom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com