|
|
Konu Araçları |
bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, osmangazi |
Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
08-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliOsmangazi İlköğretim Okulu Hakkında - Osmangazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osmangazi İlköğretim Okulu İletişim Osmangazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Osmangazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Osmangazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Osmangazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Osmangazi İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1930’lu yıllarda Gebze Gölcüönü Mevkinde “Merkez İlkokulu”adıyla 3 sınıfa kadar eğitim ve öğretim veren okulumuz 1959 bugünkü binamıza taşınmıştır1968-1969 eğitim ve öğretim yılında Valilik ve İl Genel Meclisinin kararıyla OSMANGAZİ İLKOKULU adını almıştır 1997-1998 eğitim ve öğretim yılı sonuna kadar OSMANGAZİ İLKOKULU olarak hizmet veren okulumuz yaklaşık 3500 öğrenciye ilkokul diploması vermiştir Geçmişte okuma yazma seferberliği çerçevesinde de yaklaşık iki bin yetişkine okuma-yazma öğretilmiş bunlardan bin kadarı dışarıdan ilkokul bitirme sınavına katılarak diploma almışlardır 1997-1998 eğitim ve öğretim yılında 8 yıllık temel eğitime geçiş çerçevesinde OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU adını alan okulumuz yeni adıylailk mezunlarını 2000-2001 eğitim öğretim yılında vermiştir 14 derslik 1bilgisayar sınıfı, kütüphane ve çok amaçlı solonu bulunan okulumuzda ikili eğitim ve öğretim yapılmaktadır Okulumuzda yıllık ortalama 1200 öğrenci öğretim görmektedir Okulumuzda 3 idareci, 16 sınıf öğretmeni, 18 branş öğretmeni ve 2 anasınıfı öğretmeni eğitim öğretim hizmetlerini yürütmektedir Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Hacı Halil Mah Adliye Cad No: 34 Gebze Kocaeli Telefon Numarası: 2626411186 Faks Numarası: 2626414090 E-mail Adresi: Web Adresi: - Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|