|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çalışanları, derince, ilköğretim, kocaeli, okulu, ortakları, sabancı |
![]() |
Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliSabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Hakkında - Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Resimleri - Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Tarihi: 17 Ağustos 1999’da meydana gelen Marmara depremini takip eden dönem içerisinde Sabancı Holding’in, ortaklarının ve çalışanlarının elele vererek Sabancı Vakfı’nda oluşturdukları fondan yaptırılan Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlköğretim Okulu 5 Kasım 2001 tarihinde açılmıştır ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: SABANCI ORTAKLARI ÇALIŞANLARI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sırrıpaşa Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2622298212 Faks Numarası: 2622293438 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() Sabancı Ortakları Çalışanları İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|