Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balıkesir, bilgileri, eylül, havran, ilköğretim, okulu

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Havran Balıkesir

Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Havran'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuz ilk defa 1875 yılında halk tarafından inşa edilmiş,1928 yılına kadar eski yazı ile ilk okul olarak eğitim-öğretimini sürdürmüştür
1923 yılında Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir1937 yılına kadar ikinci mektep olarak (4-5 sınıf)eğitim öğretime devam etmiş,bu yıldan sonra 1990 yılına kadar 5 sınıflı ilkokul olarak şu an bulunmayan eski binasında eğitim ve öğretime devam etmiştir
1990 yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülmüş ve 1991-1992 öğretim yılında 6sınıfa öğrenci kaydına başlanmıştır
Şu anki Ana Okul Binasının inşaatına 1992 yılında başlanarak 1993-1994 öğretim yılı başında hizmete alınmış,eski okul binası bahçenin ortasında kalması dolayısıyla yıktırılmıştır
Okulumuz adını Havran’ımızın kurtuluş günü olan 8 Eylül gününden almaktadır
Sekiz Eylül İlköğretim Okulu Balıkesir Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sekiz Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: SEKİZ EYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Sekiz Eylül llköğretim Okulu Havran Balıkesir

Telefon Numarası: 2664321161

Faks Numarası: 2664321236

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: BALIKESİR - HAVRAN - Sekiz Eylül İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com