|
|
Konu Araçları |
abalı, ağaçören, aksaray, bilgileri, ilköğretim, okulu |
Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören Aksaray |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri Ağaçören AksarayAbalı İlköğretim Okulu Hakkında - Abalı İlköğretim Okulu Tanıtım - Abalı İlköğretim Okulu Resimleri - Abalı İlköğretim Okulu İletişim Abalı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Atatürk İlkelerine bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, Türk Milli Eğitiminin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda; kendini ifade edebilen girişimci, çağdaş düşünen, estetik duygusuna sahip , kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirmek, onlara 21 yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır VİZYONUMUZ Gençlerimizi, teknolojik ve sosyal açıdan hızla değişen çağımıza uyum sağlamalarını, bunu bilgi ve becerileri ile özdeşleştirerek, geleceği görüp kendilerini gelişmelere hazırlamalarını sağlamak, okulumuzun vizyonudur Abalı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ağaçören Okulun Telefonu: (382) 338 50 26 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Abalı Köyü Okulun Web Adresi: http://abalimebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 682438@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Abalı İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|