Benim Adım Televizyon(Harika Ötesi Bir Şiir) |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Benim Adım Televizyon(Harika Ötesi Bir Şiir)Bu Şiiri Kim Yazmış Bilmiyorum Ama Günümüzün İnsanların Kafalarını Bunaltan,Tembelleştiren Televizyon Etkeni Çok İyi bir Şekilde Şiire Dökülmüş O KADAR HOŞ BİR YAZIKİ BUNU YAZICIDAN ÇIKARTIP 25 DEFA FOTOKOBİ ÇEKİP HERKEZE DAĞITTIM YAZIYI AŞAĞIDAKİ GİBİ YAZICIDAN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIRSANIZ EĞER 2 KAĞITI BULUR VE HOŞ GÖZÜKMEZ BU ŞİİRİ TEK SAYFA WORD BELGESİ OLARAK İNDİRMEK İSTERSENİZ İŞTE DİREKT LİNK = -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ Benim Adım Televizyon Cami cemaati beş on Benimki bin kere milyon Dinli, dinsiz, laik, mason Benim adım televizyon Yatsı namazını kıldırmam Sabah namazına kaldırmam Kim ne söylerse aldırmam Benim adım televizyon Zorla her eve girerim Ev sahibine söverim Gafilleri pek severim Benim adım televizyon Amerika evinizde Gorbaçov bu akşam sizde Bir gemi batmış denizde Benim adım televizyon Bana bakan gözler yandı Yalanıma herkes kandı Ne söyledimse inandı Benim adım televizyon Yıktım utanma hissini Yaptım her şeyin tersini Bozdum İSLAM'IN neslini Benim adım televizyon Ne rahmetim , ne lanetim Aslında masum aletim Yoktur kasıtlı gayretim Benim adım televizyon Ben deccalin güdüğüyüm Sam amcanın düdüğüyüm Şeytanların en büyüğüyüm Benim adım televizyon Bazıları çanak anten tuttu Çanak tutan hapı yuttu Ar'ı, namusu unuttu Benim adım televizyon Geyik gibi boynuzum var Paylaşacak kozum var Namusunuzda gözüm var Benim adım televizyon Ben var isem, olmaz sohbet O semte uğramaz rahmet Kin,ihtiras ve de şehvet Benim adım televizyon Ben her gün akın ederim Uzağı yakın ederim Sade bana bakın derim Benim adım televizyon Beni reddetti sofular Sonunda teslim oldular Karşı duramaz oldular Benim adım televizyon Işık değilim , aynayım Ben , hep güçlüden yanayım Bir rol verildi oynarım Benim adım televizyon -_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_ Bu şiiri kim yazmışsa Allah Razı olsun Saygılar |
|