Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alev, gizemli, kapadokya, topu

Kapadokya Da Gizemli Alev Topu

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kapadokya Da Gizemli Alev Topu




Nevşehir'in Göreme Beldesi semalarında önceki gece 4 kilometre yol alan bir alev topu görüldüğü iddia edildi: " Parlak cisim Avanos'a yakınlarında aniden kayboldu"


DSİ Genel Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra memleketi Göreme'ye yerleşen Mustafa Demirci, dün gece saat 0130 sıralarında hava almak üzere evinden dışarı çıktığını, beldenin Afet Evleri Mahallesi semalarında, Uçhisar yönünden gelip Avanos yönüne hareket halinde olan alev topunu andıran bir cisim gördüğünü ileri sürdü Önceleri mavi ve daha sonra da kırmızıya dönüşen parlak cismin Avanos'a yaklaştığında aniden kaybolduğunu söyleyen Demirci, “Hayatımda ilk kez böyle bir cisime şahit oluyorum Ben gök bilimleri konusunda boş bir insan değilim Bu konudaki eserleri incelerim Ancak, böyle bir cisime ilk kez rastladım Oldukça da ürperdim Çünkü, bu cismi gözlemlediğim noktaların yakınında Nevşehir Kapadokya Havalimanı var Orada bir uçağın düşmüş olabileceği düşüncesine kapıldım Esenboğa Havalimanı'nı aradım, gözlemlerimi yetkililerle paylaştım'' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.