Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biriktiriyor, karıkoca, kuma, parası

Karı-Koca Kuma Parası Biriktiriyor!!

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karı-Koca Kuma Parası Biriktiriyor!!

Karı-koca kuma parası biriktiriyor

Adana’da 4 yıl önce evlenen Hasan Yarıcı ile eşi İsmet Yarıcı arasında 13 yaş fark var

Evlendiklerinde kendisinin 14, eşinin ise 27 yaşında olduğunu, şimdi 2 yaşında bir de oğullarının bulunduğunu anlatan Hasan Yarıcı, “Ben çocuk sayılacak yaştaydım ama bizim oralarda erkekler de kızlar da erken evlenir Kızkardeşim, eşimin erkek kardeşiyle evlendi, başlık parası vermediler Biz de berdel yapmak zorunda kaldık Yani, ben, kızkardeşimle evlenen kişinin kardeşiyle benden 13 yaş büyük olmasına rağmen evlendim Para da ödemeden aldım”dedi Hasan Yarıcı, şimdi ikinci eşi için 15 bin YTL başlık parası biriktirmesi gerektiğini söyledi Yarıcı, “Gelecek sezon Çukurova’ya geldiğimde yanımda ikinci eşim de olacak Hep beraber yine omuz omuza vererek çalışacağız” diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com