![]() |
Nefretim Aşkımı Aştı Bu Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nefretim Aşkımı Aştı Bu GeceSen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Benim gözümde bir hiçsin artık Nefretim aşkımı aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün ki sözlerin sözmüydü artık Son sözün sabrımı aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Kolayca bitsin bu diyemedin de Salladın savurdun basiretsizce ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç mi ders almadın onca gezdik de Yağmurun rahmeti aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Yürümeyen neydi ilişkimiz mi??? Günüm sensiz bomboş deyişimiz mi??? Sensiz yaşayamam çelişkimiz mi??? Yalanın doğrunu aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Evlenmek hayali kapımda idi Giriş kat evimin boyası yeni Mobilyan takımın alınmış idi Vuslatın tadını aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Yemedim yedirdim ne varsa sana Üç kuruşum olsa verirdim daha Memurdum yoksuldum hatırlasana Hafızam haddini aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Ayakların donmuş üşümüştümde Gece yatamamış üzülmüştümde Bir ay oruç tutup yememiştimde O çizmen boyunu aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Yapılan söylenmez gelmezmiş dile Allah'tan beklenir kul bilmesede Kızgınlığım buna sebep ise de Sabrım miadını aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Onca gez toz benle seviyorum de Sonra git nişanlan bir be ona de Şerefsizlik değil nedir bu söyle Küfrüm edebimi aştı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Sana son bir sözüm nasihatım var Aldığım ahlakla bir terbiyem var Seni doğuran ana deyip geçmek var Saygım adabımı tuttu bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() Gönlümün romanı bitti bu gece Hangisine yansan şimdi gün gece Ömrümden 5 yıl gitti bu gece ![]() ![]() (İsTeYENE ŞiiRin ŞaRkısını da YoLLayabilirm msnden) süper şiir yha |
![]() |
![]() |
|