Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elbise, yeşil

Yeşil Elbise...

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşil Elbise...

Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu
-Gel seni camiiye götüreyim, dedimBugün cuma biliyorsun
-Sen de benim camiiye gitmediğimi biliyorsun, dedi
-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum
-Nebileyim olmuyor işte, dedi Hem pantolonumun ütüsüde bozulup,dizleri çıkar diye endişe ediyorum Gayri ihtiyari gülmeye başladım
-Heralde şaka yapıyorsun dedimBunun için camii terk edilir mi?
-Ciddi söylüyorum dedi Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin
Gerçekten de öyleydi Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı
-Peki dedim hayatında hiç camiiye gittin mi?
-Çocukken dedemle bi kaç kere gitmiştim, dedi Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak fiye endişe etmiyordumFakat artık camiiye gidebileceğimi zannetmiyorum
Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti Daha sonra el sıkışıp ayrıldık Onunla konuşmammızdan 2 ay sonra kendisinin camiide olduğunu söylediler Hemen gittim Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı Yavaşca yanına yaklaştım kızık bir sesle:
-Hani dedim Camiiye gelmeyecektin?
Hiç sesini çıkaramadı Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com