Otospot |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Otospotolay tam komedi birgün 3 kafadar yzılı saati okuldan kaçtık nyse yazılıya sora girmek için rapor almaya gidiyorz benim kuzenim doktor dedik o bize verir neyse gittik adam o gün izinliymiş :d şans a bak neyse karara aldık 30 km lik yola düştük pazara gdiyoruz onların sağlık karnesi yanında benimki yok gitttik gittik ekonomik olsun die belediyeye bindik otobüs son durağaa geldi herkez indi ama bizim yol anca yarı oldu cepte kuruş yok başladık otospot çekmeye ilk zmanlar acemiceydik ama sora açıldık tabii uzmanca otospot çekiyorz derken hiç bir araba durmuyo bizde asvalta oturup rresim çekiyoz neyse bi araba geldi bizi yerde görünce sandı bayılldı birisi dordu aldı arabaya başladık adamla koyu sohbete neyse indik bi yerde 3 km lik köye çıkıoz hep dik yollar bbir saate çıktık ama sağlık karnem yok indik taa köyden yine otospot çekiyorz gittik gitceğimiz yere hastaneden giriş aldı arkLar ben almadım gittim doktora bi acıklı konuştum hemen verid ama bana vermedi giriş yokmuş gittim akrabama aldım 20 ytl ücretli giriş yaptım bende aldım gdiyz okula araba kalkmıyo bi türlü bastık korrnaya adam dio siz kendinizi ne snıyonuz gittik okula biz inmeden 3 m ilerde biri indi 3 m sora da biz dedik müasit yerde die adam dio siz baana inat yapıyonuz d gittik okula müdür yardımcısı dio bi gün 3 arkadaş nasıl hasta oldunuz attık bişeler yemedi ama geçiştirdik işte sora da sınavdan kaldık burda bana en komik gelen otospot çekmek |
|