Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hemsire, nimet

Nimet Hemsire

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nimet Hemsire

Ziynet Hemsire

Ziynet Izmir hemsire okulunu bitirdiktan sonra istanbuldaki buyuk bir devlet hastanesine tayin oldu,zaten annesi ve babasida istanbulda yasiyorlardiZiynetin babasi emekli komserdianneside ev hanimi babasi emekli olduktan sonra kendini biraz dine vermisti, gunun cogunlugunu ev ve cami arasinda geciriyorduZiynetin annesi de namazinda niyazinda bir hanimdi…Ziynet meslegi icabi basini kapiyamiyor ama uzun ve kapali elbiseler giyiyordu,annesinin babasinin gittigi yolda gidiyordu

Hastanenin Cerrahi bolumunde hemsirelik yapiyor, hastalara her zaman sevkatli davraniyor,cagirdiklari zaman kosuyordu,hastalarda onu cok seviyorlardi 2ci hariciye kogusunda iki tane daha bayan hemsire vardi onlar Ziynetten daha tecrubeliydiler biri evli digeri ise bekardi,bos vakit bulurlarsa sohbet edip ordan burdan konusurlardi…Bazen Ziynet’e takilip senin erkek arkadasin yokmu, herkes kendine bir tane buluyor sen niye bulamiyorsun diyorlardi, Ziynet’de her sey kismet,bir gun benimde karsima biri cikar ve yuvamizi kuraririz, ama nikaha imzayi atmadan hic bir erkek elimi bile tutamaz, orda,burda kucuk cocuklar gibi oynasmak sevismek bizim kulturumuzde yoktur diyordu, bazilari biraz onu geri kafali buluyor, bazilarida takdir ediyordu, Cunku Ziynet durust Namuslu ve caliskan bir hemsireydi

Dr Necati Elmaci diger bir hastaneden Ziynet,in calistigi hariciye bolumune tayin edilerek geldi…Gencti yakisikliydi ve cok havaliydi, ilerde kendisinin cok buyuk bir ameliyat uzmani olacagini gururla soyluyordu,buyuk operator doktorlarin yaninda ameliyatlara yardim etmeye basladi,bir yil sonra tek basina ameliyat yapabilecekti DrNecati havaliydi,havasina gore koklu bir aileden geldigi belli oluyorduDr Necati kadinlari cok seviyor ve devamli onlarla yatmak istiyordu, karsilastigi her Kadina kur yapiyor,tavliyabilirse dairesine goturuyordu, yakisikliydi ayni zamanda doktorda bir cekicilik vardi ,Hosuna giden kadinlarin ruhlarina hitap etmesini cok iyi biliyordu,kisa zaman icinde bir kac hemsire ile iliskiye girdigi soylentileri ortalikda dolasmaya basladiDrNecati 30 yaslarina yakindi…

Iki genc doktor ve iki hemsire,dinlenme salonunda oturup caylarini yudumlarken de tatli tatli sohbet ediyorlardi Bir ara DrNecati konuyu degistirip, ben istedigim kadini bir kac hafta icinde tavlar ve yatagima atarim, bana mukavemet edecek kadin cok azdir dedi…Hemsire ve doktorlar sessiz Sessiz guluyorlardi, Bu sirada buyuk hemsirelerden olan Semiha hanim, Tamam Necati bey biz seninle simdi iddiaya girecegiz,sana bir hemsire gosterecegiz, eger dort hafta icinde bu kizi tavlar yatagina atarsan biz sana 5000 lira verecegiz, eger aksi olursa sen bize 5000 lira vereceksin dedi…Dr Necati, hemsire hanim sen 5000 lirayi nerden bulacaksin diye sordu, bu sirada diger doktor Erdem ve Seda hemsire ortaya atilip evet Semiha hemsireye biz kefiliz sen kazanirsan parayi ucumuz toplayip sana verecegiz dedi Dr Necati oyun saka yapmiyorsunuz ciddisiniz degilmi diye sordu, diger ucu baslariyla tasdik ettikten sonra Semiha hemsire cok ciddiyiz,istersen bu dakikadan itibaren oyuna basliyabiliriz, dedi DrNecati biraz dusundukten sonra tamam ben hazirim ama sonunda kaybeden siz olacaksiniz dedidiger doktor ve hemsireler oyuna baslamak icin israr ettiler ve o gunun tarihinden itibaren doktor Necatiye 30 gun muddet verdiler…DrNecati Ziynet hemsireyi pek iyi tanimiyordu,biraz tariff edilince anladi, sozum soz dedi ve oyun basladi

Bir iki saat sonra Semiha ve Seda hemsire Ziynet’i bir koseye Kistirip durumu ve oyunu ona anlattilar,tehlikeli bir oyun oldugunu dikkat etmesini soylediler,isin icindede buyuk para vardi, Kendine cok guvenen DrNecatinin parasini alinca birazda ona vereceklerdi Ziynet,e cok guvendiklerini kendilerini pek mahcup etmiyeceklerine inandiklarini anlattilar,Konu Ziynet hemsirenin pek hosuna gitmedi ama eh alti ustu bir oyundu,yapacagi sey Dr,Necatiyi 30 gun oyalamakti…O gunden sonra oyun basladi…DrNecati yavas yavas Ziynetin etrafinda donmeye basladi, Ziynetin oyunu bilmedigini zannediyordu,Necatinin kurlarina tatli sozlerine pek aldiris etmiyordu Gunler ilerledikce Drnecati Ziynetin etrafinda daha cok dolasmaya basladi, kendisinden hoslandigini soyledi, disarlarda bir yerlerde bir seyler icmeye davet etti,ama her seferinde Ziynet bir bahane ile DrNecatiyi atlatiyordu, sonrada obur hemsire arkadaslarina durumu bildiriyordu

DrNecati Ziynetin etrafinda pervane gibi donmeye basladi olayi bilenler kis kis guluyorlardi,bu arada hastane personelinin cogunlugu oyundan haberdar olduiki hafta sonra bir gun Ziynet doktorun israrina dayanamadi bir café,ye gittilerDr Necati -cok hosuma gidiyorsun Ziynet seninle arkadas olmak istiyorum diyordu,Ziynet tatli bahanelerle DrNecatiyi atlatiyordu, ben musluman bir aileden geldimnikah olup gelinligimi giymeden hic bir erkegin eli elime bile degemez diyorduDr Necati cok sert bir kayaya carptigini anlamistiZiynet’se Necatinin ne maksatla kendisine sokuldugunu cok iyi bildiginden adama fazla umit vermiyordu
Dr kovaladi Ziynet kacti 3 hafta gecti ama Dr hemsirenin elini bile tutamadiDr kahroluyordu Benim gibi biri bu basit koylu kizini nasil ayarliyamaz diye kendi kendine uyuz oluyorduBir hafta zamani vardi bir hafta icinde bu hemsireyi yatagina atamazsa 5000 lira kaybedecekti ve Ayni zamanda prestiji sarsilacakti

Oyunun bitmesine iki gun kalmisti DrNecati ziyneti aradi,gel bu aksam yine café,ye gidelim seninle dertlesmeye cok ihtiyacim var dedi Sadece iki gun kalmisti Ziynet doktoru biraz daha oyalamak icin tamam dedi, isden sonra beraber ciktilar, café,den once Dr,Necati benim bir kac dakika Daireme ugramam lazim, once oraya gidelim sonrada guzel bir café,ye gider sohbet ederiz dedi, Ziynet pek sesini cikarmadi 10 dakika sonra dairenin onunde oldular Necati ben yukarda hem ustumu degistirecegim hemde bazi yerlere bir iki mesaj gonderecegim hadi sende gel biraz otur dedi…Ziynet cok fazla dusunmeden doktoru takip etti ve beraberce yukari ciktilar,Ziynet salonda bir koltuga coktu,,,Necati ustundeki elbiseleri degistirdikten sonra gelip Ziynetin yanina oturdu,ellerini avuclari icine aldi ve bu sirada doktorun gozlerinden yaslar bosanmaya basladi, Ziynet sana itiraf etmek istiyorum,seni tavlamak hususunda bir kac arkadasla 5000 lirasina iddiaya girmistim onun icin senin pesinden kosuyordum,doktorun gozlerinden sipir-sipir yaslar dokuluyor hem agliyor hemde anlatiyordu,iddia falan viz gelir 5000 liram helal olsun, ama anladimki seni gercekten cok seviyorum, Ziynet sensiz yasiyamam dedi, Ziynet Necatiye bakiyor gorduklerine inanamiyordu doktor cocuk gibi aglayip kendisini deliler gibi sevdigini soyluyordu,Ziynet,e de bir seyler olmaya basladi,adam gercekten beni seviyor galiba diye dusundu Necati goz yaslarini kuruladiktan sonra cok ozur dilerim misafirime bir sey ikram etmeyi unuttum diye yerinden kalkti ve sonra Ziynet’e ne icersin diye sordu, Ziynet cola veya meyva suyu olur dedi Necati cok ozur dilerim meyva suyum yok Cola var ama biraz sicak, olsun icine iki buz atariz olur biter dedi, bir elinde iki bardak bir elinde kola sisesiyle geldi her iki bardaga biraz cola doktu sonra buzluktan buz alip iki tane Ziynetin bardagina atti iki tanede kendi bardagina,sonra yine Ziynetin yanina oturup, kendisini cok sevdigini ve evlenmek istedigini tekrarlamaya basladi…Ziynet Colasindan yudumlar aldikca da hafizasinida kaybeder gibi oluyordu, butun suurunu gitmis gibiydi,hic bir seye karsi koyamiyacak kadar halsiz ve dusunemiyecek kadarda beyni durmusdu gibiydi,bir kac dakika sonra kendinden gecti, Necati onu yatak odasina goturdu,soydu tecavuz etti Ziynet ne oldugunu biliyor ama kolunu kaldiracak enerjiyi kendinde bulamiyor,gogsunun uzerine karabasan oturmus gibide sesi cikmiyordu feryat etmek istiyor ama agzini acamiyordu…tam iki saat sonra suuru yerine gelmeye ve kendini toparlamaya basladi,yatakda cirilciplakdi Dr Necatide yaninda yatiyordu,birden Necatiye saldirdi ne yaptin- beni mahvettin,bana tecavuz ettin diye yumruklamaya basladi, Necati Ziynetin bileklerine yapisti ve guven verici bir ses tonuyla, korkmana telas etmene hic luzum yok hayatim seni seviyorum ve yakinda seninle evlenecegim, yarin ise gidince arkadaslarina beni sevdigini ve birbirimizin oldugumuzu soylede herkesler bilsinler,kimseden sakliyacak bir seyimiz kalmasin dedi

Ziynet kendine ve Necatiye guvenemiyordu, Necati kolasinin icine uyusturucu koyup onu uyutmus ve tecavuz etmisti, ama hala kendisini cok sevdigini ve evlenecegini soyluyordu…
Bir gun sonra Necati kasila kasila oyunu kazandigini soyleyip parasini istedi Semiha ve Seda hemsire hemen Ziynet,e kostular, Ziynet olayi dogruladi, bir birlerini sevdiklerini,beraber yattiklarini kisa bir zaman sonra evleneceklerini soylediHemsireler ve doktor Erdem para kaybettikleri icin Ziynet hemsireye biraz kizdilar iki hemsire bir kac gun Ziynetin yuzune bile bakmadilar
Dr Necatiiddia parasini aldi ondan sonra bir iki defa daha Ziyneti dairesine goturdu beraber yattilar, sonrada yavas yavas uzaklasmaya basladi,bu sefer Ziynet kovaliyor Necati kaciyorduBir kac hafta sonra Ziynet hamile oldugunu anladiNecatiye kostu durumu anlattiNecati- burda boyle seyleri konusamayiz mesaidan sonra beraberce cikalim disarda konusalim dedi ama Ziynet’e karsi cok soguktu
disarda bulustular, Ziynet hamileyim, karnimda cocugunu tasiyorum,ne zaman evlenecegiz diye sordu,hem agliyor hem konusuyordu…Necati –ben cok yakinda baska bir bayanla nisanlaniyorum,seninle evlenemem benim gibi bir doktorun senin gibi basit bir hemsire ile evlenmesi uygun olmaz, birincisi ben sana zorla tecavuz etmedim sen kendi ayaginla gelip kendini teslim ettin,hamileysen cok gec olmadan caresine bak,,oynadigimiz sadece bir oyundu hemde 5000 liralik bir oyun sonunda kazanan ben oldum ve arkadaslarinin hem paralarini aldim hemde onlara ders verdim,bundan boyle beni rahatsiz etmeni istemiyorum dedi

Gecde olsa Ziynet bir oyuna geldigini anlamistizampara doktorun oyununa ve oyunu oynarkende doktorun yatagina dusmus ve hamile kalmistinefret icinde Necatiden ayrildi,butun dunyasi bir anda yikilmisti,hep doktorun kendisiyle evelenecegini dusunmustu,,cok uzgun olarak eve gitti, annesine bir selam verdikten sonra odasina cekildi, annesi yemege cagirdi ama caninin bir sey istemedigini soyledi, annesi kizini iyi taniyordu,her seyi birakip odaya geldi ve Ziynet,I sikistirmaya basladi,biraz sonra Ziynet olayi annesine anlatip hamile oldugunu soyledi, ana kiz beraberce aglamaya basladilarAnnesi biraz daha metindi uzme canini her seyin bir caresi vardir bunada bir care buluruz yavrum dedi, dedi ama onunda rengi ucmus sanki yuzunden kani cekilmisti
Bir gun sonra Ziynet ise gitmedi Ne yapacagini dusunuyordu karninda bir bebek vardi,serefsizmi yasiyacakti,bebegi aldiracakmiydi,sonra ne olacakti hastanedeki butun arkadaslarina rezil olmustu taniyanlar sanki baska gozle bakar gibiydiler…Karisindaki degisikligi farkeden baba da Ziynetin annesini koseye Kistirip neler olup bittigini sorduKadin biraz sustuktan sonra Ziynetin basina gelenleri kocasina anlatti, adam deli gibi oldu bir ellerini havaya aciyor allaha yalvariyor, ey yuce tanrim nedir benim gunahim- nicin beni cezalandiriyorsun diye tanriya isyan ediyor ve agliyordumahvoldum- namusun serefim kizim sayesinde iki paralik oldu, yuce tanrim benim canimi alda bu ayiptan kurtar beni diye tanriya yalvariyordu Ziynet uzaktan babasina bakiyor oda agliyordu,babasinin uzerine yuruyup dovmesinden korkuyordu…Gece evde cenaze varmis gibi sessizlik icinde gecti,her kesler uzgun ve dertliydi, sabahleyin baba camiye gitti ama uzgun oldugu her halinden belliydi, babasinin yatak odasinda babasinin ruhsatli beylik tabancasi vardi,Ziynet annesine farkettirmeden tabancayi alip cantasina koydu sonra normal ise gider gibi hastanenin yolunu tuttu,mesai baslayinca doktorlar odasina yurudu Dr Necati bir kac hemsire ve doktorla sohbet ediyordu…Ziynet cantasindan tabancayi cikarip Necatiye 3 el ates etti digerleri bir koseye sindiler,bir kursun Necatinin bileginden biraz yukari diger kursunda omuzuna girip omuz kemigini parcaladi bu arada kenardaki doktor Ziynetin duraklamasini firsat bilip uzerine atildi ve tabancayi elinden aldi,bir kac dakika sonra hastane karisti, Dr, Necatiyi acil ameliyata aldilarZiynetide karakola goturduler ifadesi alindiktan sonra nobetci savci adam oldurmeye tesebbusten hapishaneye gonderdi…

Hapishanede gunler cok yavas geciyor Ziynetin de karni buyuyordu,gazeteler degisik hikayeler yazmislardi,kogusta kimileri Ziynet,e inaniyor arka cikiyor kimileride inanmiyorlardiBabasi bir avukat tuttu,ilk mahkeme 3ay sonra olacaktiZiynet birkac sefer savcinin karsisina cikip ifade Verdi,savci Ziynete yardim etmek istiyordu Bu arada Necati ameliyat edilmis ve fizik tedavisi goruyordu fakat sag kolu bitmisti artik ameliyat yapamiyacakti Necatinin aileside Ziynet hakkinda dava acip avukat tutumuslardi

…Mahkeme gunu geldi hakim karsisina ciktilar her iki tarafin avukatlarida bir birlerini itham ettilerNecatinin avukati Ziynetin kendi istegiyle yatak odasina geldigini iddia ediyordu Ziynetin avukatiysa Necatinin Ziynetin icecegine uyusturucu bir ilac koyup oyle sahip oldugunu iddia ediyordu Her iki taraf dinlendi bazi sahitler dinlendi oyunu hazirliyan doktor ve hemsireler dinlendi…Hakim her iki tarafi dinledikten sonra durusmayi 3 ay sonraya attiZiynet yine kadinlar hapishanesine goturuldu…gunler bazen hizli bazen yavas geciyordu Ziynet,in karnindaki bebekde 5 aya yaklasmisti Ziynet dusunuyordu bebek dogunca ne olacakti, oldurmeye tesebbusden kac sene ceza yiyecekti babasinin kirladigi avukat kendini kurtaracakmiydi,gunleri uzuntu ve goz yasi icinde geciyordu,bir gece karninda ve kasiklarinda agrilar hissetti kogusun tecrubeli kadinlari durumu anlayip hapishane doktoruna haber verdiler Ziynet o aksam bebegini kaybetti,birkac gun hapishane hastanesinde yatti sonra yine kogusa getirildibir hafta sonra ziynetin avukati savciliga muracaat edip Ziynetin tutuklulugunun kaldirilmasi icin dilekce Verdi,serbest yargilanmasini istedi, Ziynet kefaletle tahliye edildi

Ziynetin babasi eski komserdi Necatinin kizini ilacla uyuttugunu anlamisti,avukati vasitasiyla Necatinin evinin aranmasini istedi,birkac gun sonra mahkeme karariyla Necatinin haberi olmadan evi arandi bir cok degisik ilaclar bulundu,kimyager vasitasiyla ilaclarin ne icin kullanildigi ogrenildi, Bulunan bir ilacin adi Rohypnol du eczanelerde satisi yasaklanmis bir ilacdi beyin uyusturuyordu…

bir zaman sonra Necati hastaneye dondu ameliyathanede gozlemci gibi gorev verdiler,Necatiye karsi bahse giren 2 hemsire ve bir doktor Necatiye cok kizgindilar,cunku kalleslikle bir hemsirenin hayatini mahvetmis ve ayni zamanda onlarinda parasini almisti iddiaya giren doktor, Erdem devamli Necatiyle konusuyor ve kizi nasil yataga attigini soruyorduNecatide ben bir sey yapmadim Ziynet kendi istegiyle geldi diyordu, gunlerden bir gun Dr, Erdem yine ayni konuyu acti, bak aslanim Ziynet hemsire kolay kolay kendi ayagiyla yataga gelecek kiz degildir, muhakkak ona bir sey icirmisindir dedi, Necati havasindaydi -kosede de Semiha hemsire onlari dinliyordu Necati- evet cok basit oldu, buz kalibina su doldururken iki bolumune rohypnol koydum,sonra buzlari Ziynetin Colasina attim hic bir seyin farkina varmadan uyuyuverdi dedi,sonrada soyledigine pisman oldu ama is isden gecti tabi

Yine mahkeme gunu geldi Ziynet tutuksuz olarak geldi Necati ve avukatida ordaydilar saatlerce konustular,Ziynetin avukati sahit sandalyesine Necatiyi cagirdi her seyi dogru soyleyecegine dair yemin ettirdi Avukat- Ziynet ile ilk beraber oldugu gece kizin icecegine uyusturucu koyup koymadigini sordu Necati inkar etti,avukat birkac soru sorduktan sonra hakime donup iki sahidim var hakim bey onlarinda dinlenmesini rica ediyorum dedi Sirayla Semiha hemsire ve Dr, Erdem- Necatinin Ziynetin Colasina buzlasmis uyusturucu koydugunu kendilerine soyledigini anlattilarsonra bir saat kadar daha avukatlar mucadele ettiler, mesainin bitmesine bir saat kalmisti, hakim 15 dakikalik bir ara Verdi ve odasina cekildi savci ve diger bir hakimle gorustu
15 dakika sonra durusma tekrar basladi Hakim suclu sandalyesinde oturan Ziynet,e donup mahkeme karar Verdi, Dr Necatiyi yaralamak sucundan 3 yil agir Hapis cezasi ve 6 bin lira para cezasina carptirildiniz ama mahkeme heyeti isin icinde agir bir tahrik oldugunu dusunerek cezanizi affettiBu arda DrNecatinin suc isledigi tesbit edildigi icin kendisi hakkindada tecavuz sucundan dava acilacaktir DrNecati davasinin sonuna kadar serbest olacak suclu goruldugu takdirde hem mahkum edilecek hemde Hemsire Ziynet’e tazminat odeyecektir deyip Mahkmeyi bitirdiZiynetin ustunden sanki cok agir bir yuk kalkmistibabasi annesi her ucu bir birlerine sarildilar, sonra evlerine gittiler , aksam yemeginden sonra- Ziynet ben artik bu sehirde yasiyamam hic bir hastane bana is vermez birkac gun sonra baska bir sehire gidip yeni bir hayata baslamak istiyorum dediBir oyun oynanmisti,oyunda arkadaslarinin yemi olmus,sonrada zampara doktorun tuzagina ve kucagina dusup buyuk bir yara almisti,bu yaranin izleri yasadigi muddetce aklindan cikmayacakti

Sirako-hox tarafindan yazilmistir
Okuyanlara yuzlerce tesekkurler
Fiction
Sydney 3 subat 2010

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com