![]() |
Baba,Kız Diyaloğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baba,Kız DiyaloğuBaba - kız diyalogu Baba ve kızı arasındaki yıllar geçtikçe farklılaşan diyalog ilginizi çekecek ![]() ![]() ![]() 0 yaşında Baba : Ne kadar da güzel ![]() ![]() ![]() ![]() Gözleri de bana ne kadar çok benziyor ![]() ![]() ![]() Kızı : Bu gözlerini benden hiç ayirmayan adam babam olsa gerek ![]() ![]() ![]() 5 yaşında Baba : Prensesim benim, güzel kızım ![]() ![]() ![]() Söyle bakalım baban sana ne alsın ![]() ![]() ![]() Kızı : En çok babamı seviyorum ![]() ![]() ![]() Babam, niye annemle uyuyor ![]() ![]() ![]() Hep benimle uyusun, başkasını sevmesin ![]() ![]() ![]() 10 yaşında Baba : Gittikçe yaramaz oluyor, kime çekti bu kız ![]() ![]() ![]() Kızı : Ben babama aşığım ![]() ![]() ![]() Büyüyünce babam gibi erkekle evlenecegim ![]() ![]() ![]() Babam bu ay harçlığımı arttırır mı ![]() ![]() ![]() 15 yaşında Baba : Ne kadar da çabuk büyüdü ![]() ![]() ![]() Eve de gittikçe geç kalmaya basladı, bu gidişle başına kötü bir şey gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kızı : Babam yüzünden arkadaşlarımla istediğim kadar vakit geçiremiyorum ![]() ![]() ![]() Bana baskı uygulamasından nefret ediyorum ![]() ![]() ![]() Ne zaman özgür olacağım ![]() ![]() ![]() 20 yaşında Baba : Artık sözümü dinlemiyor, benden giderek uzaklaşıyor ![]() ![]() ![]() Kendi parasını da kazanmaya basladı ya, bana ihtiyacı kalmadı tabii ![]() Uzun zamandır tatlı bir-iki laf geçmedi aramızda zaten ![]() ![]() ![]() Evi de sürekli erkekler arıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kızı : Her dediğime alınıyor, beni bir türlü anlamıyor ![]() ![]() ![]() Hele geçen gün giydiğim mini eteğe karışmasına ne demeli ![]() ![]() ![]() Evden ayrılıp, kendi hayatımı kurmalıyım ![]() ![]() ![]() Çocuk muamelesi görmekten bıktım artık! ![]() ![]() ![]() 25 yaşında Baba : Bir gün bunun olacağını biliyordum ![]() ![]() ![]() İşte evleniyor ![]() ![]() ![]() Zaten aramız eskisi gibi değildi ![]() ![]() ![]() Şimdi bir de kocası var ![]() ![]() ![]() Prensesim beni terkediyor ![]() ![]() ![]() Kızı : Böyle bir günde bile o mutsuz ifadeyi takınmasının ne lüzumu var ki ![]() ![]() ![]() Biliyorum, onu bir türlü içine sindiremedi ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi hayalindeki damat degil ya! ![]() ![]() ![]() Sanki birlikte yaşayacak olan o ![]() ![]() ![]() 30 yaşında Baba : Çok az görüşüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Hem torunlarımı da özlüyorum ![]() ![]() ![]() Kendi arkadaş çevrelerinden fırsat bulup da bize gelemiyorlar ki ![]() ![]() ![]() Kızı : Babamları da çok ihmal ediyorum galiba ![]() ![]() ![]() Yine telefonda çok üzgün geldi sesi ![]() ![]() ![]() Haftasonu onlara süpriz yapmak en iyisi ![]() ![]() ![]() 40 yaşında Baba : Kızım, benim entellektüel düzeyimi yeterli bulmuyor ![]() ![]() ![]() Ona göre çağın gerisinde düşünüyormuşum ![]() ![]() ![]() Oysa küçükken derslerine hep ben yardım ederdim ![]() ![]() ![]() Anlayamadığı bütün problemleri bana sorardı ![]() ![]() ![]() Şimdi beni beğenmiyor ![]() ![]() ![]() Bir daha onunla asla politik tartışmalara girmeyecegim ![]() ![]() ![]() Kızı : Babam giderek daha da çocuk gibi davranıyor ![]() ![]() ![]() Sürekli bir şeylerden yakınıyor ![]() ![]() ![]() Gerçi son zamanlarda sağlığı da iyi değil ama ![]() ![]() ![]() Ya ona bir şey olursa ![]() ![]() ![]() Zaten hiçbir zaman dilediği gibi bir evlat da olamadım ![]() ![]() ![]() 45 yaşında Baba : Kızımın mutlu bir yuvası olması ne güzel ![]() ![]() ![]() Gözüm arkada gitmeyecegim ![]() ![]() ![]() ![]() Onunla gurur duyuyorum ![]() ![]() ![]() Kızı : Babam için çok endişeleniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İlaçlarını da hep ihmal ediyor zaten ![]() ![]() ![]() Allah'ım onu benden alma! 50 yaşında Baba : Dünyada mutlu kal kızım ! ![]() ![]() ![]() Kızı : Seni çok özleyecegim ve arayacağım babacığım ![]() ![]() ![]() Şimdi ben kime danışacağım, kim yardım edecek bana ![]() ![]() ![]() Ne olur gittiğin yerde çok mutlu ol ![]() ![]() ![]() Ve hep yanımda olduğunu hissettir, Ne bileyim ben, arada sırada işaretler yolla mesela ![]() ![]() ![]() Ah babacığım! Sensiz nasıl yaşayacağım ![]() ![]() ![]() 55 yaşında Kadın : Sen gideli, seni daha iyi anlıyorum babacığım ![]() ![]() ![]() Keşke seni hiç üzmeseydim demeyeceğim, Çünkü "keşke"lerin hiçbir şeyi değiştiremeyeceğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Yine de beni duyuyorsan, lütfen seni üzdüğüm her gün için çok ama çok pişman olduğumu bil olur mu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|