![]() |
Zeki Hirsiz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeki HirsizKütahya Yimpas mağazasında yasanmış bir olaydır ![]() Kütahyalı bir kadın alışveriş için Yimpas mağazasına gider ![]() Kütahyalı ya evde ne kadar bileziği takısı varsa onların hepsini Üzerine takar öyle gider ![]() Kadinin kolunda dirseklerine kadar olan bilezikleri gören uyanigin biri kadini takibe baslar ![]() adam usulca yaklasir ve kadina "Hanimefendi bu kadar bilezik ve takiyi teshir etmeniz biraz sakincali degilmi? Memlekette durumlar kötü ![]() ![]() Kötü niyetli birisi sizi böyle görse size bir kötülük yapip takilarinizi alabilir ![]() O yüzden bütün takilarinizi çantaniza koymaniz yarariniza olur" der ![]() ![]() Kadin korkuya kapilir ve kim oldugunu sorar adama ![]() Adamda kadina "Emniyet mensubuyum" der ![]() bütün bilezik ve takilarini çantasina koyar ![]() Alisverisi tamamlayan kadin kasaya ödeme yapar aldiklarini arabaya yüklerken ayni adam yardim etmek ister ve aldiklarini arabasinin bagajina bir güzel yerlestirir ![]() Bu arada kadinin çantasini da göz açip kapayincaya kadar yürütür ![]() Kadin arabasina biner evinin yolunu tutar ![]() Evinin önüne gelip esyalari indirirken çantasinin olmadiginin farkina varir ![]() Ama nafile giden gitmistir ![]() alamaz ![]() Kadin polise haber verir kocasina haber verir ama girisimler sonuçsuz kalmistir ![]() ![]() adama aramaktadir ![]() Hanimefendi kusura bakmayin geçen gün sizin çantanizi çalan kisi benim ![]() Yaptigim isten ötürü çok üzgünüm ![]() ![]() Çantanizi size vermek istiyorum ![]() ![]() isterim ama polise haber vermenizden korktugum için çantanizi Yimpas magazisinda size geri vermek isterim ![]() gönlünü alir ![]() Kadin o sevinçle kocasina haber verir cümbür cemaat Yimpasa giderler ve adami beklemeye baslarlar ![]() ![]() Adam kadinin Yimpasta olmasini firsat bilip çantadaki anahtarla eve girer ve evdeki degerli esyalarin hepsini alir ve bir not birakir ![]() notta su yazilirdir "ilginize çok tesekkür ederim hanimefendi Bu kadar takisi bilezigi olan bir hanimin evide zengindir dedim ![]() Vicdanim rahat olmaz diye esyalarinizi da aldim ![]() bir beklemeden sonra eve gelir ve esas felaketle karsilasir ![]() çözülememis hirsizlar yakalanamamis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇALINTIDIR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|