Hala Cinlere İnanıyormusunuz... |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hala Cinlere İnanıyormusunuz...Kapı vurulur ve bir erkek kapıyı açar Kadın: - İyi günler az önce camınız kırıldı ve bunu yapan benim çocuğum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafı varsa ödemek istiyorum der Adam: - Hiç sorun değil çocuğunuz camı kırdı ve içeri giren top değerli bir vazoya çarptı ve o da kırıldı Kadın daha fazla üzülür ve içeri girdiğinde gerçekten bir vazoyu kırılmış görür - Çok üzgünüm bununda masrafını ödemek istiyorum der Adam: - Hiç önemli değil aslında çok büyük bir iyilik yaptınız bana! Kadın merakla: - Ama camınız ve değerli bir vazonuz kırıldı nasıl olur_! Adam: - Hanımefendi ben bir cinim ve 100 yıldır o Vazoda hapis kalmıştım, çocuğunuz sayesinde özgürlüğüme kavuştum, dileyin benden ne dilerseniz! Kadın sevinçle: - Ayy ne desem güzel bir malikhane istiyorum hem de Paris'te Adam bir kısa telefon konuşması yapar ve: - Tamam hanımefendi isteğiniz oldu, dilediğiniz zaman gidebilirsiniz yeni evinize peki ya ikinci dileğiniz? - Çok lüks kıyafetler istiyorum! Adam kısa bir telefon konuşması yapar ve: - Armani, versace ve dkny'de kıyafetleriniz hazır alabilirsiniz ya üçüncü isteginiz? Kadın: - En değerli mücevherleri istiyorum! Adam bir telefon konuşması daha yapar ve sonrası: - Okey bvlgari ve tiffany'den dilediğiniz mücevherleri alabilirsiniz Kadın havalara uçmustur ve adam: - Yalnız bende bir şey rica etsem sakıncası olur mu? Kadın merakla: - Nedir? Adam: - Biliyorsunuz 100 yıldır bu vazodayım Kaç zamandır bir kadın yüzü görmedim acaba bir gece benimle olur musunuz? Kadın biraz düşündükten sonra: - Neden olmasın? Sabaha kadar birlikte olurlar Sabah uyandıklarında adam: - Güzel hanımfendi acaba kaç yaşınnda? Kadın: - 32 Adam da: - "BU YAŞTA HALA CİNLERE mi İNANIYORsunuz?" __________________ |
|