Badem Tatlısı Tarifi Badem Tatlısı Yapılışı Badem Tatlısı Tairifi Nedir |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Tatlısı Tarifi Badem Tatlısı Yapılışı Badem Tatlısı Tairifi NedirOrtasını havuz gibi açın[*]Erimiş margarin, yumurta, pudra şekeri, kabartma tozu, toz badem, tuz ve limon suyunu ekleyin İyice yumuşak bir hamur yapın [*]Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın Avucunuzla yassılaştırın Yağlanmış tepsiye dizin [*]Üzerine yumurta sarısı sürün Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dk pişirin [*]Şerbet için şeker ve suyu 5 dk kaynatın Limon suyunu ilave edin İyice soğuduktan sonra tatlının üzerine gezdirin [*]Dilerseniz, hazır çikolata sosu ve bademle süsleyip servis yapın[/list] |
|