|
|
Konu Araçları |
bilgileri, çıtlık, ilköğretim, muğla, okulu, ula |
Çıtlık İlköğretim Okulu Bilgileri Ula Muğla |
08-11-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Çıtlık İlköğretim Okulu Bilgileri Ula MuğlaÇıtlık İlköğretim Okulu Hakkında - Çıtlık İlköğretim Okulu Tanıtım - Çıtlık İlköğretim Okulu Resimleri - Çıtlık İlköğretim Okulu İletişim Çıtlık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cıtlık İlköğretim Okulu Muğla Ula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Cıtlık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Cıtlık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Cıtlık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Cıtlık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Çıtlık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ula Okulun Telefonu: 2522474004 Okulun Faksı: Okulun Adresi: ÇITLIK KÖYÜ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Çıtlık İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|