|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, çal, denizli, ilköğretim, okulu, ortaköy |
![]() |
Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Çal Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri Çal DenizliOrtaköy İlköğretim Okulu Hakkında - Ortaköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri - Ortaköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ortaköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ortaköy’de eğitim öğretim faaliyetleri cumhuriyet tarihinden daha eski olup, cumhuriyetten öncede kasabamızda medrese eğitimi ve ünlü hocaların ders verdiği külliyelerin var olduğunu görmekteyiz ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilk defa 1966 yılında Ortaköy Ortaokulu olarak eğitim-öğretime başlamış olup 1994 yılında Ortaköy İlköğretim Okulu adı altında Ortaköy İlkokulu ile birleşerek eğitim faaliyetlerine devam etmektedir ![]() Ortaköy ilköğretim Okulu olarak eğitim faaliyetlerine devam ederken Çalçakırlar, Bahadınlar ve Develler Köyü ilkokullarının kapanması sonucu Ortaköy İlköğretim Okulu bu köylerinde eğitim öğretim ihtiyacını karşılamaya devam etmiştir ![]() ![]() Açılış itibari ile okulumuz kalorifersiz ve ahşap doğrama iken 2007-2008 eğitim öğretim yılı yaz döneminde pvc doğrama yapılmıştır ![]() Kurumumuz açıldığı tarihten itibaren ilçe ve il bazındaki her türlü sosyal faaliyetlere katılmış olup, yarışmalarda ilçe birincilikleri leri il ikinciliklerileri mevcuttur ![]() ![]() Okulumuz ilçede ilk bilgisayar teknolojileri sınıfı yerel imkanlarla okulumuzda açılmıştır Ortaköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Çal Okulun Telefonu: 258 754 6003 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 248549@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ortaköy İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|