Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Karadeniz Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ereğli, ketenciler, köyü, zonguldak

Ketenciler Köyü Ereğli Zonguldak

Eski 08-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ketenciler Köyü Ereğli Zonguldak

Ketenciler Köyü - Ketenciler Köyü Ereğli - Ketenciler Köyü Hakkında -Ketenciler Köyü Resimleri

Zonguldak

Bilgiler

Nüfus 866 (2000)

Koordinatlar

Posta Kodu 67300

Alan Kodu 0372

Yönetim

Coğrafi Bölge Karadeniz Bölgesi

İl Zonguldak

İlçe Ereğli

Ketenciler, Zonguldak ilinin Ereğli ilçesine bağlı bir köydür

Ketenciler köyü,Merkez,Kahyalar ve Cariyeli mahallesi olmak üzere 3 mahalleden oluşmaktadır

Coğrafya

Zonguldak iline 73 km, Ereğli ilçesine 12km uzaklıktadır
Nufüs

Yıllara göre köy nüfus verileri

2007

2000 866

1997 859

Muhtar: Yıldıray Özkara

Azalar

Eşref TELLİ Mehmet YILMAZ Sefayi AZMAN İsmail SEVEN
Ekonomi

Ekonomisi fındık, meyve, sebze, mısır, buğday tarımına ve hayvancılığa bağlıdır
Altyapı bilgileri

Köyde ilköğretim okulu vardır Köyünkanalizasyon]] şebekesi yoktur Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır yaz aylarında susuzluk yaşanmaktadırKaradeniz bölgesi olmasına rağmen bu durum yıllarca değişmediiçmesuyu şebekesiyetersiz gelmekte olup köylünün umudunu bağladığı muhtarın bi çözüm bulması beklenmektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com