Nun'a,Vav'a Ve Belki De Elif'e... |
08-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nun'a,Vav'a Ve Belki De Elif'e...Nun'a,Vav'a ve Belki de Elif'e Nun'a,Vav'a ve Belki de Elif'e değişmek zor terketmek kocaman yürekli dostları olmalı insanın yaşayabilmek için Teksir kağıtlarına dönmüştü yüzüm, yüreğim yazılmış,silinmiş,yazılmış karalanmış yırtılmış hep izi kalmış yaşanmaya söz verilip yaşanmamışların parke taşlar gibi bölünmüşlüklere gebe oysa; tamamlanışlara döndüm yüzümü nun'a vav'a ve belkide elif'e güneybatı/kuzeydoğu ne farkeder; gönlümün kıblesine neyse ve sadece öyleydi işte dostlara her ulaştığım gün YAĞMUR yağardı kentime ne bereketli günlerdi sırılsıklam olurdum üç dakikalık mesafede, yinede değiştirmezdim büründüklerimi, üzerimde birkaç dakika daha fazla kalsın diye, bulutların bana ikramının ve hayatın doldurduklarını daha fazla taşıyım diye müthiş güzel olurdu gök ve toprağın umarsız alışverişi biri boşaltmaya muhtaç içindekileri bir dostuna, biri damlayışlarına,ağlayışlarına biri anlatıyor ve ağlıyor, diğeri alıyor bağrına basıyor sanki ve içiyor dostunun kaygılarını kana kana dudaklarının kenarından taşırırcasına şükran sana Yarab,şükran yalnız sana!!! dostlar,yağmurla geldibereketle dost,omuz atıverdi sırtlanıp taşırdıklarıma ezildiklerime,yarımlıklarıma ne natamamsa,tamam oluverdi YOKSA Rabbim mi gönderdi İşte, dost,bundan dost Nun'a Vav'a ve belkide Elif'e () VAV Uzatmak için yanındakilerin ömrünü, yok sayar kendini GİTTİ VAV'a kırık şimdi kolum kanadım kal demiştim, sensiz burda sözler sıradan,alaycı anlayacak dostları olmalı insanın, hüznüne ortak dinlemedin ve şimdi yavaş yavaş toplanma zamanı yeni değerler bulma zamanı eskilere inat eskilerden uzak hakettiğimiz gibi veda'n veda'm'dı ama inanmadın şimdi düşüncelerim bölük pörçük bağla birbirine geri getir bana toplamaya takatim yok inan İNAN Dündü belki de önceki gün Gidişinin adı bir başka ayrılığa daha kapı açtı ve yoksunuz diyebileceğim iki ayrılık belirtisi bu güne yansıdı Gidişin sessizdi, varlığınızın sakinliğine/sakinleştiriciliğine benzeyen Gidişin günün öksüz kalmasıydı, yetim kalmasıydı adeta Dön diyecek gücüm de yok, buna hakkım da ama hatırlarım sizi, kimseye sormadan, size bile! bir varmış(sın),bir yokmuş(sun) Elif şimdi MED'siz''GÖLGESİZ'' |
|