Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
lütfen, yorumlarmısınız

Lütfen Yorumlarmısınız ?

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lütfen Yorumlarmısınız ?




Lütfen Yorumlarmısınız ?



Nereye Konu açmam gerektiğini bilmiyorum kusura bakkmayın siz gerekli yerlere taşırsınız Rüyamda yaşlı bir kadın bana yardım edermisin diye sesleniyorBen sanki tiksinir gibi gitmek istemiyorumTam arka mı dönüp gidecek gibi oluyorumSonra içime acıma duygusu çöküyor geri dönüyorumKadın elinin üstünü göstererek elim şişdi ovalarmısın diyo elini tutuyorum ovalaya ovalaya şişliği indiriyorumKadın bana bakıp işin rasgitsin diyor sonra uyandım öncedende iki kez rüyamda yaşlı kadına yardım ediyordum ondada muradını versin demişlerdi yaşlı kadınlar değişikdi kardeşim şimdiden allah razı olsun bizlere vakit ayırdığın için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.